Τα ζώδια που θα «χτυπά αλύπητα» ο Πλούτωνας ως τον Ιανουάριο του '24
Astrology

Τα ζώδια που θα «χτυπά αλύπητα» ο Πλούτωνας ως τον Ιανουάριο του '24

Τα βάσανα δεν έχουν τελειώσει για αυτά τα ζώδια

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του απόλυτου, του τέλους και της αρχής, της δημιουργίας και της καταστροφής, επιστρέφει και πάλι στον Αιγόκερω, στις 11/6, αφήνοντας τα Σταθερά να πάρουν μια ανάσα, την ίδια στιγμή που κόβει ξανά την ανάσα των Παρορμητικών. Μάλλον είχε unfinished business, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι ή, σε ελεύθερη απόδοση στα Ελληνικά, δεν είχε τελειώσει το έργο του, άφησε κάποιες εκκρεμότητες και γυρνά να το ολοκληρώσει με επιτυχία.

Μέχρι, λοιπόν, τον Ιανουάριο του 2024, τέσσερα ζώδια του γ' δεκαημέρου θα ξαναδούν τομείς της ζωής του να «χτυπιούνται αλύπητα» από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το μόνο που μένει να κάνουν είναι να πιάσουν αυτά βαριοπούλες και φτυάρια, προκειμένου να καταστρέψουν και να θάψουν ό,τι σαθρό υπήρχε μέσα τους και στο περιβάλλον τους, για να χτίσουν και πάλι από την αρχή κι αν δεν το κάνουν, τότε οι «αποφάσεις» θα παρθούν από τον κο "Καταστρέφω και ανακαινίζω", που δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Προφανώς έκανες... μισές δουλειές, με την αυτοκαταστροφή και την αναγέννησή σου και ο Πλούτωνας έρχεται πάλι πάνω σου για να σου δώσει τη δυνατότητα να τελειώνεις μια και καλή με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν αντέχεις, αλλά ανέχεσαι. Μήπως συνεχίζεις και μια κακιά συνήθεια που προσωρινά έκοψες; Ε, τώρα είναι η στιγμή να τελειώνεις οριστικά μαζί της και με όλες τις παθογένειες και τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να ξεφύγεις από τις ανασφάλειές σου, αυτό σου λέει να κάνεις και να γίνεις κυρίαρχος του εαυτού σου, ατσάλινος, να μη σε αγγίζει τίποτα. Όσο δεν το κάνεις, τόσο θα απειλούνται όλα όσα έχεις...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved