Supermoon-Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια ευνοούνται;
Astrology

Supermoon-Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια ευνοούνται;

Οι Αιγόκεροι θα είναι οι πιο κερδισμένοι

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 03/07, 14:38 ώρα Ελλάδας, στις 11° 18’ του Αιγόκερω και είναι και Supermoon, κάτι που σημαίνει ότι το φεγγάρι θα είναι πιο λαμπερό και μεγάλο. Επηρεάζει Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 11-12 μοίρες.

Με τη θετική συνεισφορά του Δία στον Ταύρο (εξάγωνο με Ήλιο στον Καρκίνο και τρίγωνο με Σελήνη στον Αιγόκερω), μοιάζει μια Πανσέληνος γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και σημαντικές ευκαιρίες που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε. Αν κάτι τελειώσει, πρέπει να το αφήσουμε να φύγει, αφού στο άμεσο μέλλον θα φανεί ότι αφ' ενός ήταν για καλό μας και αφ' ετέρου θα έρθει κάτι άλλο, πολύ καλύτερο.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα έχουν τις ευκαιρίες τους με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, οι προσωπικές σου ανάγκες και όλα όσα θέλεις να πετύχεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο θα έρθουν στην αναδειχτούν και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό και πια οφείλεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τα ικανοποιήσεις. Επειδή δε σου λείπει η δύναμη, η αντοχή, η επιμονή αλλά και η τύχη, έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να βάλεις όρια και στους άλλους, είτε είναι ο/η σύντροφός σου είτε συνεργάτης σου, να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved