Άκης Παυλόπουλος: «Η προσωπική μου ζωή είναι άβατο»
Showbiz

Άκης Παυλόπουλος: «Η προσωπική μου ζωή είναι άβατο»

«Δεν θέλω καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας ούτε στην οικογένειά μου ούτε στη ζωή μου» δηλώνει ο Άκης Παυλόπουλος ο οποίος αποκαλύπτει και με τι ακριβώς θυμώνει…


«Θυμώνω πάρα πολύ όταν ακούω στα παράθυρα των δελτίων πολιτικούς να προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη όσων ακούν. Σου ‘ρχεται κάποια στιγμή να τους πεις: «ρε, μας δουλεύετε; Παίζετε με την αγωνία του κόσμου;».
Τι λέει όμως για την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα του κόσμου; «Όπου γυρίσεις τα μάτια σου βλέπεις ανθρώπους στεναχωρημένους, προβληματισμένους, πολλές φορές απελπισμένους και προσπαθείς να καταλάβεις αν αυτό το πράγμα κάποια στιγμή θα σταματήσει. Αν θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα. Γιατί με όση ψυχραιμία κι αν το δεις, όταν βλέπεις μαγαζιά να κλείνουν και ανθρώπους να βγαίνουν στο δρόμο ή 40άρηδες να βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας έπειτα από 18 χρόνια δουλειάς, χωρίς προοπτική να ξαναβρούν δουλειά αυτό σηματοδοτεί κάτι πολύ άσχημο. Αυτό που επίσης νομίζω ότι πρέπει να μας στεναχωρεί και να μας προβληματίζει όλους είναι ότι βλέπεις πολλά νέα παιδιά με όνειρα και σπουδές να λένε: «θα αναζητήσω μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό». Αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved