Γυμναστική στην άμμο με τη Χριστίνα Κολέτσα
Showbiz

Γυμναστική στην άμμο με τη Χριστίνα Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα διαθέτει ένα κορμί που πολλές θα ήθελαν και χωρίς να ιδρώνει ιδιαίτερα. Είναι κατά κοινή ομολογία από τις πιο σέξι γυναίκες της showbiz αλλά και από αυτές που δεν τρώνε βραστά λαχανικά αλλά χάμπουργκερ και μάλιστα χωρίς τύψεις! Υστερα από άρνηση χρόνων να μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής, αποφάσισε έστω και με το ζόρι να ξεκινήσει την άσκηση με στόχο, όπως λέει, τη γράμμωση.

«Εκανα συμφωνία με τον προπονητή μου να μου επιβάλει τη γυμναστική». Η Χριστίνα Κολέτσα, αφού μισεί τα γυμναστήρια αλλά και τα πρέπει στην άσκηση, βρήκε έναν δικό της τρόπο να μπει σε πρόγραμμα: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα γυμναστήρια, όπως επίσης δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι σε κλειστό χώρο. Εχω πει λοιπόν στον γυμναστή μου Γιώργο Παπαδημάκη να κάνουμε γυμναστική είτε σε γήπεδο είτε σε πάρκο και πολλές φορές σε παραλία» δηλώνει η τραγουδίστρια, ενώ συμπληρώνει: «Εχω κάνει ειδική συμφωνία με τον γυμναστή μου. Του έχω πει να με πιέζει και να με βάζει με το ζόρι στο πρόγραμμα, διαφορετικά δεν πρόκειται να γυμναστώ ποτέ».

Οσο για το πόσο συμπαθεί τα όργανα γυμναστικής, τα οποία πλέον χρησιμοποιεί τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, «στην αρχή, όταν είδα τα βαράκια, τα λάστιχα και την μπάλα σε ροζ, μοβ, κίτρινα χρώματα, ενθουσιάστηκα. Μόλις διαπίστωσα όμως τη δυσκολία που έχουν στην εφαρμογή, κατέληξα πως πρόκειται για κατασκευάσματα του εωσφόρου. Δαιμόνια αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιώ με το ζόρι, γιατί αποφάσισα να γυμνάσω το κορμί μου».

«Δεν έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα να προσέχω τι τρώω. Απλώς, είναι το σουλούπι μου τέτοιο που δεν είχα ποτέ παραπάνω κιλά. Μόνο στο «Fame Story» ζύγισα παραπάνω και αυτό γιατί είχα ένα ορμονικό πρόβλημα» λέει η τραγουδίστρια και διευκρινίζει: «Προσπαθώ πλέον να προσέχω, γι’ αυτό αποφεύγω τα τηγανιτά, τα γλυκά και ιδιαίτερα τα αναψυκτικά, στα οποία έχω αδυναμία. Ευτυχώς, δεν μου άρεσαν ποτέ ιδιαίτερα τα γλυκά και αυτός πιστεύω ότι ήταν ένας πολύ βασικός λόγος που δεν είχα περιττά κιλά. Επινα όμως πολλά αναψυκτικά, τα οποία αντικατέστησα πλέον με νερό».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved