Video: Αφιέρωμα της UEFA στον Παναθηναϊκό με δηλώσεις Σισέ, Γκοβού και Μπουμσόνγκ
G-Sports

Video: Αφιέρωμα της UEFA στον Παναθηναϊκό με δηλώσεις Σισέ, Γκοβού και Μπουμσόνγκ

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό έκανε η UEFA με αφορμή τις δύο αναμετρήσεις με την Ρούμπιν Καζάν για το Champions League. Δηλώσεις στην κάμερα έκαναν ο Σισέ, ο Σίντνεϊ Γκοβού και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.


«Όταν νικάς, παίρνεις έξτρα ζωή. Αν χάσεις μπορεί να πεις και αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στη Κοπεγχάγη δεν παίξαμε σαν ομάδα. Δεν υπήρχε αρκετή συνοχή στο παιχνίδι μας» δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ ο Γκοβού από την πλευρά του τόνισε:
«Είχαμε μια παρόμοια κατάσταση στη Λιόν το 2008, όταν χάσαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και με την Ρέιντζερς στην έδρα μας με 3-0 και καταφέραμε να προκριθούμε. Αυτό μας δίνει ελπίδα. Ισως δεν είναι και τόσο βολικά, αλλά μας δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν εκτός και αν τελειώσει κάτι μαθηματικά. Εχουμε ακόμη την ευκαιρία μας. Είμαστε μια καλή ομάδα και έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Μερικές φορές μας λείπει η ψυχραιμία, όταν το ματς... καίει, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να δείξουμε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο».

Ο Μπουμσόνγκ αναφερόμενος στην προσαρμογή του στην Ελλάδα, δήλωσε: «Να προσαρμοστείς είναι λίγο πιο εύκολο όταν υπάρχουν και άλλοι Γάλλοι στην ομάδα και έχουν ήδη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τόσο ο Τζιμπρίλ, όσο και ο Σεντρίκ έχουν κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μας (σ.σ. Γκοβού) αλλά και πάλι χρειάζεται λίγος χρόνος για να ενσωματωθείς».
Όσο για την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του τόνισε: «Εχουμε μια... συγγένεια που έρχεται φυσιολογικά. Είναι πιο άνετα με ένα Γάλλο καθώς μιλάμε την ίδια γλώσσα και έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Κατά κανόνα, όμως, δεν δημιουργούμε την δική μας... γωνία και είμαστε ένα κοσμοπολίτικο γκρουπ. Υπάρχουν πολλοί Ελληνες στο ρόστερ με τους περισσότερους να μιλούν αγγλικά και είναι πολλοί ανοιχτοί ώστε να ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους με τους ξένους παίκτες».

Πηγή:http://en.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2011/round=2000118/match=2002855/prematch/focus/index.html

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved