Κάρμεν Ρουγγέρη: Ο ηλικιακός ρατσισμός και η συνεργασία με την ηθοποιό κόρη της
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: Ο ηλικιακός ρατσισμός και η συνεργασία με την ηθοποιό κόρη της

Για τη συνεργασία με την επίσης ηθοποιό κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή, τον λόγο που δεν κάνει φέτος τηλεόραση αλλά και για το αν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Εδώ και χρόνια δουλεύετε με την κόρη σας, Χριστίνα Κουλουμπή. Δημιουργεί αυτό τριβές στη σχέση σας;

Δεν υπάρχει καμία τριβή, είναι πολύ ωραία. Συνεννοούμαστε για όλα, έχουμε το ίδιο γούστο και η Χριστίνα είναι καλύτερη από μένα. Πολλές φορές μπορεί να επιμείνω σε κάτι, αλλά καταλαβαίνω ότι έχει δίκιο εκείνη και της το λέω. Από εκεί και ύστερα δεν επεμβαίνω στη δουλειά της, είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτό που κάνει. Της λέω κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα. Έχουμε δέσει και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ένα παιδί και να μην μιλάει για τα σκηνικά και τα κοστούμια της Χριστίνας.

rouggeri-(4).jpg

Πολλοί συνάδελφοί σας χρεοκόπησαν, όταν επένδυσαν στις θεατρικές παραγωγές. Εσείς αντιμετωπίσατε οικονομικές δυσκολίες;

Πράγματι, καταστράφηκαν οι περισσότεροι. Στην περίπτωσή μου ίσως επειδή γίνεται με τόση σοβαρότητα η δουλειά μας, μέχρι στιγμής μας τιμάει ιδιαίτερα ο κόσμος. Δεν μας έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα αυτό. Το σημαντικό είναι πως βγαίνουν τα έξοδά μας και ένα μικρό κέρδος, το οποίο το χρησιμοποιούμε για να ανέβει η επόμενη παράσταση.

Δεν είστε δηλαδή από τους ηθοποιούς που έκαναν ένα κομπόδεμα και μπορούν να μη δουλέψουν;

Όχι. Καταρχάς ακόμη και εκατομμυριούχος να ήμουν -που δεν είμαι- θα δούλευα. Το θέατρο είναι το οξυγόνο μου, δεν υπήρχε περίπτωση να το σταματήσω.

rouggeri-(1).jpg

Τηλεοπτικά φέτος δεν σας είδαμε…

Δεν είχα φέτος κάποια πρόταση. Τελευταία σειρά που έκανα, ήταν πέρυσι ο «Γλυκάνισος». Δεν μου έτυχε φέτος κάτι, ελπίζω να μου ξανατύχει. Ίσως με έχουν ταυτίσει με τις κωμωδίες και δεν μπορούν να με φανταστούν σε κάτι άλλο, δεν ξέρω. Μπορεί επίσης επειδή ξέρουν ότι έχω πολλή δουλειά, να φαντάζονται ότι δεν θα έχω χρόνο, οπότε λένε ας πάρουν κάποια άλλη.

Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στο θέατρο και στην τηλεόραση;

Βλέπουμε ότι τους μεγάλους ρόλους δεν τους υποδύονται μεγάλοι, αλλά μικροί. Ίσως επειδή όλα γίνονται με πολύ χαμηλά budget, σκέφτονται πώς θα έρθει ένας ηθοποιός με τόση διαδρομή με λίγα χρήματα. Έτσι δίνουν σε πιο νέους ρόλους με λιγότερα χρήματα.

rouggeri-(3).jpg

Περιμένατε όταν ξεκινούσατε την καριέρα σας, ότι θα γίνετε από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς;

Ούτε καν το είχα φανταστεί, δεν με ενδιέφερε κιόλας. Έγινα ηθοποιός για να υπηρετήσω το θέατρο, την τέχνη μου. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη όταν έπαιζα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα με αναγνωρίζει ο κόσμος. Είναι πολύ ωραίο και τους ευχαριστώ για την αγάπη τους, μου φτιάχνουν τη μέρα. Με χαιρετάνε, μου στέλνουν φιλιά.

Πηγή Λοιπόν

Βίκτωρ Κουλουμπής: Ο ταλαντούχος γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη είναι και εκείνος καλλιτέχνης!

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους»

Λύγισε στον «αέρα» η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved