Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πέρασα κατάθλιψη και πήγα σε ψυχολόγο»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πέρασα κατάθλιψη και πήγα σε ψυχολόγο»

Η Ζουμπουλία του «Παρά 5» ή η κατά κόσμον Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δηλώνει πως πέρασε κατάθλιψη και πήγε και σε ψυχολόγο .Πώς το αντιμετώπισε; Σήμερα είναι ευτυχισμένη; Η ίδια μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές.

 

 


Υπήρξε περίοδος που πέρασες κατάθλιψη;

«Ναι, αλλά εγώ απλώς τα περνάω όρθια. Έχω πολλούς δικούς μου ανθρώπους, κοντά μου, την αδερφή μου, τους φίλους μου. Εξάλλου όταν έχεις παιδί δεν μπορείς να πέσεις στο κρεβάτι και να πεις “δεν σηκώνομαι”
Τα έχεις βρει με τον εαυτό σου;
«Το προσπαθώ πολύ»
Το έχεις δουλέψει μέσα σου; Έχεις πάει σε ψυχολόγο;
«Βεβαίως. Θεωρώ ότι δεν μπορείς αλλιώς να “δουλέψεις” με τον εαυτό σου και να τον γνωρίσεις. Μπορείς να κατανοήσεις κάποια άλλα πράγματα γενικότερα αλλά τον εαυτό σου, αν δεν δουλέψεις με κάποιον ειδικό, δεν μπορείς να τον κατανοήσεις».
Νιώθεις ότι στο παρελθόν ήσουν υπερβολικά εγωίστρια και τώρα αρχίζει να μαλακώνεις;
«Ήμουν υπερβολικά εγωίστρια. Δεν ξέρω αν έχω μαλακώσει, πάντως έχω καταλάβει πόσο εγωίστρια ήμουν, γιατί τότε δεν έπαιρνα χαμπάρι. Είναι πολύ ύπουλο πράγμα ο εγωισμός. Ξεφυτρώνει από παντού».
Αν σε ρώταγε κάποιος “νιώθεις ευτυχισμένη”, τί θα έλεγες;
«Ευτυχισμένη δεν μπορώ να νιώθω με την έννοια ότι σφύζω από ευτυχία, γιατί και η ευτυχία είναι κομμάτια κομμάτια. Έχω φτάσει όμως σε ένα σημείο να μπορώ να βλέπω την ευτυχία όταν έρχεται. Γιατί μπορεί κάποιος να σου πει ότι δεν είναι ευτυχισμένος ενώ έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι, αλλά δεν μπορεί να το δει».
Νιώθεις ότι αγαπήθηκες περισσότερο ή αγάπησες;
«Νομίζω ότι αγαπήθηκα περισσότερο. Πίστευα ότι αγαπούσα κι εγώ το ίδιο, αλλά ο εγωισμός εμποδίζει πολύ τη σκέψη σου».
πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved