Φεστιβάλ Καννών! Ο Έλληνας που «ντύνει» τους σταρ ταινίας που συμμετέχει στον θεσμό! (photos)
Designers

Φεστιβάλ Καννών! Ο Έλληνας που «ντύνει» τους σταρ ταινίας που συμμετέχει στον θεσμό! (photos)

Η φήμη του έχει εξαπλωθεί από το Περού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μόδιστρους αντρικού ρούχου στον κόσμο.

Ο Γιώργος Στρατούρης που ξεκίνησε με ελάχιστα χρήματα από την Ελλάδα για να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό σήμερα «ντύνει» πολιτικούς, επιχειρηματίες και ισχυρούς εφοπλιστές ανά τον κόσμο ενώ πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο του και στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους πιο λαμπερούς σταρ και τους πιο ισχυρούς κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο.

Φέτος, λοιπόν, ντύνει τους πρωταγωνιστές μιας περουβιανής ταινίας που συμμετέχει με αξιώσει στον κινηματογραφικό θεσμό. Πρόκειται για την ταινία Cancion sin nombre, που σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει «Τραγούδι χωρίς όνομα» της Melina Leon με πρωταγωνιστές τον Tommy Parraga και την Pamela Mentoza.

Ο Περουβιανός σταρ επέλεξε για τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί των Καννώ δημιουργίες του Έλληνα μόδιστρου, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Δείτε φωτογραφίες με τις εμφανίσεις του Tommy Parraga με κουστούμια του Έλληνα σχεδιαστή και ράφτη, Γιώργου Στρατούρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved