Η Μαίρη Κατράντζου επέστρεψε στην δραχμή
Designers

Η Μαίρη Κατράντζου επέστρεψε στην δραχμή

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου επέστρεψε στην δραχμή και μάλιστα στο Λονδίνο.

Η σχεδιάστρια στο Κατράντζου στο πλαίσιο του London fashion week παρουσίασε τη συλλογή της άνοιξη-καλοκαίρι 2013 και για άλλη μία φορά έκλεψε την παράσταση, αφού εμπνεύστηκε από νομίσματα και γραμματόσημα από όλον τον κόσμο. Η σχεδιάστρια απέσπασε πάρα πολύ καλές κριτικές από τους γκουρού της μόδας και τις ανάλογες στήλες των εφημερίδων. Η συγκεκριμένη κολεξιόν είναι το διαβατήριο της Μαίρης Κατράντζου για τις επόμενες εβδομάδες μόδας όχι όμως στο Λονδίνο αλλά στη Μέκκα του στιλ, το Παρίσι.

«Η Μαίρη Κατράντζου συνεχίζει και κάνει τη διαφορά και την πρωτοπορία στα prints. Ενώ σχεδόν οι περισσότεροι σχεδιαστές έχουν δείξει συλλογές με prints, η Μαίρη πάει ένα βήμα παραπάνω και μας εντυπωσιάζει γιατί επιλέγει να χρησιμοποιεί μοτίβα τα οποία έχουν να κάνουν με νομίσματα και γραμματόσημα. Εκεί που πιστεύαμε ότι τα prints είχαν κάνει τον κύκλο τους και λίγο πολύ τα βλέπαμε σε όλους τους σχεδιαστές, εκείνη έκανε την ανατροπή. Εντυπωσίασαν επίσης και τα παπούτσια του οίκου Christian Louboutin που φορούσαν τα μοντέλα» μας είπε ο γνωστός στιλίστας Χάρης Γκοτζαμανίδης. Επίσης, σχολιάζει την ιδέα της σχεδιάστριας να χρησιμοποιήσει και τη δραχμή σαν print.

«Δεν νομίζω ότι η Μαίρη το έκανε αυτό με τη δραχμή θέλοντας να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα. Ήταν, πιστεύω, μια έμπνευση και μια γλυκιά νοσταλγία και ίσως αυτό λειτουργεί και ως φολκλόρ στο εξωτερικό», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved