Μαίρη Κατράντζου: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της (φωτό)
Designers

Μαίρη Κατράντζου: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της (φωτό)

Η Μαίρη Κατράντζου καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει η αγαπημένη σχεδιάστρια των σταρ του Χόλιγουντ αλλά και αρκετών μελών βασιλικών οικογενειών. Ποιο είναι όμως το μυστικό της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, η οποία ζει πλέον και δημιουργεί στο Λονδίνο; Όπως όλα δείχνουν, είναι ο έρωτας...

Μεγάλωσε στην Αθήνα και έφυγε για σπουδές Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων στο φημισμένο πανεπιστήμιο Rhode Island School of Design της Αμερικής. Εκείνη την περίοδο, κατά τη διάρκεια κάποιων διακοπών της στην Ελλάδα, γνώρισε τον σύντροφό της Μάριο Πολίτη, ο οποίος την έπεισε να μετακομίσει στο Λονδίνο όπου ο ίδιος σπούδαζε Νευρολογία. Αρχικά οι γονείς της δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι αποφάσισε να αφήσει την Αμερική για να μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα, γιατί θεώρησαν ότι θα θυσίαζε την καριέρα της στον βωμό μιας ερωτικής σχέσης. Στο Λονδίνο, όμως, ενώ ολοκλήρωνε τις σπουδές της στο St Martins, ο αγαπημένος της την προέτρεψε να μεταπηδήσει στον χώρο της μόδας. Ετσι, συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές. Αν και η Μαίρη Κατράντζου είχε τις επιφυλάξεις της, ο Μάριος Πολίτης -λέκτορας Νευρολογίας πια- ήταν εκείνος που την ώθησε να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας και, παρά το γεγονός πως οι δικοί της δεν ήταν σύμφωνοι με αυτή την αλλαγή σχεδίων, επέμενε μέχρι τέλους πως ήταν για εκείνη η ιδανική επιλογή. Η συνέχεια τον δικαίωσε.
Το ζευγάρι μετράει πλέον 13 χρόνια σχέσης. Ζουν μαζί στο πολυτελές μίνιμαλ διαμέρισμα της σχεδιάστριας στο Λονδίνο και προς το παρόν δεν σκέφτονται να επιστρέψουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Η Μαίρη, σύμφωνα με τη real επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας -συνήθως για τέσσερις ημέρες- και αφού συναντήσει τους γονείς της, θα πάει για ποτό στην πλατεία Καρύτση ή στη Γλυφάδα, για μπάνιο στον Αστέρα Βουλιαγμένης και για ψώνια στο Κολωνάκι. Δεν παραλείπει τους χαλαρωτικούς περιπάτους στο Άλσος της Καισαριανής αλλά και τις επισκέψεις στο Μουσείο Μπενάκη, ενώ απολαμβάνει τις περιπλανήσεις στα στενά στο Κουκάκι και στην Πλάκα. Συνήθως γευματίζει με τον σύντροφό της στη «Μεγάλη Βρετανία» ή με τους γονείς της στον «Διόνυσο» με θέα την Ακρόπολη.
Το πρόγραμμα της σχεδιάστριας στο Λονδίνο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Τα πρωινά βρίσκεται στο στούντιο σχεδιάζοντας νέα κομμάτια και ολοκληρώνοντας μαζί με τη 12μελή ομάδα της τις δημιουργίες της, ενώ από τις 12 έως και τις 5 έχει ραντεβού με πελάτες. Αμέσως μετά κατευθύνεται στο διαμέρισμά της για να γευματίσει με τον σύντροφό της και η δουλειά αρχίζει ξανά γύρω στα μεσάνυχτα, όταν εκείνος πηγαίνει για ύπνο. Σπάνια βγαίνουν έξω μαζί, καθώς για τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους προτιμούν να χαλαρώνουν στο σπίτι μόνοι ή παρέα με καλούς φίλους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Ανάμεσα στους πολλούς φίλους της ανά την υφήλιο περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ και της επιχειρηματικής ελίτ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ευγενία Νιάρχου, με την οποία κάνουν στενή παρέα, μοιραζόμενες το κοινό πάθος τους για τη μόδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved