Διεθνείς ύμνοι για την Μαίρη Κατράντζου
Designers

Διεθνείς ύμνοι για την Μαίρη Κατράντζου

Η Μαίρη Κατράντζου λίγους μήνες μετά την επιλογή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα να φορέσει σε επίσημο κάλεσμα ρούχο της με τις χαρακτηριστικές τριών επιπέδων στάμπες της, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου εμφανίστηκε με μια νέα συλλογή που κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις. 

Στο fashion week του Λονδίνου οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν όρθιοι τη νέα συλλογή της ταλαντούχας Ελληνίδας, η οποία με τη σεμνότητα που τη χαρακτηρίζει ανέφερε στη Σούζι Μένκες, πρώην συντάκτρια των «New York Times» και νυν editor της Vogue: «Δανείστηκα πολλά στοιχεία από βαλκανικές ενδυμασίες γάμου, αλλά και κομμάτια από μεσογειακές χώρες. Όλες οι στάμπες είναι βασισμένες πάνω σε ιδιαίτερα περίπλοκα μοτίβα από μία εκπληκτική γκραβούρα του 19ου αιώνα, η οποία απεικονίζει έναν επίπεδο κόσμο με τα αστέρια χτισμένα μέσα στη θάλασσα».

Μάλιστα η Σάρα Μάουερ, μία από τις πιο γνωστές κριτικούς μόδας, χαρακτήρισε τη νέα συλλογή της Κατράντζου «μεταφορά του ταλέντου της για το κολάζ σε μια διαφορετική -πιο ελαφριά- διάσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved