Ο… πολλαπλός εαυτός της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Τώρα και σχεδιάστρια ρούχων
Designers

Ο… πολλαπλός εαυτός της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Τώρα και σχεδιάστρια ρούχων

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρυσι συστήθηκε στο κοινό ως συγγραφέας, φέτος αποφάσισε να το γοητεύσει με τις ικανότητές της ως… σχεδιάστρια.

Η παρουσιάστρια του Happy Day μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, τόνισε: «Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν μπορούμε όλοι να τα ξέρουμε όλα. Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ ηθοποιοί ή τραγουδιστά ή παρουσιαστεί και την επομένη να ξυπνάμε σχεδιαστεί μόδας. Δεν καμώνομαι ξαφνικά τη σχεδιάστρια μόδας. Δεν σχεδίασα εγώ τα ρούχα. Συμμετείχα όμως στη δημιουργική διαδικασία από την αρχή. Δίνονται ιδέες, προτείνοντας σχέδια, επιλέγοντας υφάσματα. Ήμουν παρούσα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Από τη σύλληψη και τον σχεδιασμό μέχρι την τελική εφαρμογή των ρούχων».

«Γιατί αποφάσισα να κάνω η ίδια το μοντέλο για τα ρούχα της συλλογής; Γιατί πολύ απλά ήθελα να τα φορέσω όλα! Τα κομμάτια είναι όλα ένα κι ένα. Είμαι ενθουσιασμένη, σκέψου ότι τα παιδικά ρούχα τα είχα προβάρει και στις κόρες μου, όμως τελικά για τη φωτογράφηση αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα παιδί μοντέλο, αφού τόσο ο Θέμης όσο και εγώ προτιμούμε τα παιδιά μας να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξηγεί.

Θυμάται μάλιστα πως την ημέρα της φωτογράφησης είχε τρομερό άγχος για τον άστατο καιρό. «Αγχωνόμουν λες και είχα βάφτιση εκείνη τη μέρα», διηγείται γελώντας.

Βέβαια, το ακόμη πιο ενδιαφέρον στοιχείο αναφορικά με την συλλογή είναι ότι καθένα από τα 15 κομμάτια έχει ονοματιστεί με έμπνευση από την ελληνική Μυθολογία. Αλκμήνη, Αλκυόνη, Αμαζόνα, Αμφιθέα, Αριάδνη, Εριφύλη, Θίσβη, Ιλιόνη, Ιππολύτη, Ιφιγένεια, Ιφινόη, Μέδουσα και Σθενώ είναι τα ονόματα που δόθηκαν από τη Σταματίνα και τη σχεδιάστρια Christina Beautiful life στα φορέματα της κολεξιόν. «Πιστεύω βαθιά ότι πρέπει να τιμούμε τκ ρϊζε5 μας και τον πολιτισμό μας. Η συλλογή ήταν μια καλή ευκαιρία για να το υπενθυμίσουμε. Είναι ακόμη σημαντικό ότι τα ρούχα είναι ραμμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, όπως και τα περισσότερα από τα υφάσματα που χρησιμοποιήσαμε», επισημαίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved