Μάκης Τσέλιος: «Έχω κάνει τρεις καριέρες»
Designers

Μάκης Τσέλιος: «Έχω κάνει τρεις καριέρες»

Ο Μάκης Τσέλιος έχει κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας και δεν έχει αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα.

- Δεν επιζητάς τη συντροφικότητα περνώντας ο καιρός;
«Έχω μια μεγάλη οικογένεια, δύο αδελφές που έχουν πολλά παιδιά και δεν με αφήνουν και πολύ, τα τηλεφωνήματα θα πέσουν από το πρωί. Έχω φίλους που αγαπιόμαστε, είναι τακτικά κοντά μου και πάντα έχω μια πιο ζεστή φιλία. Συνεργάζομαι ακόμα με πέντε μεγάλες εταιρείες και έχω 10 κολεξιόν να κάνω για αυτούς το χρόνο, έχω πολλή δουλειά να κάνω. θέλω να είναι ποιοτική η δουλειά μου, μπροστά, με τον κλασικισμό που με εμπιστεύονται οι πελάτες.»

-Έχεις αναλάβει μεγάλο ρίσκο στη ζωή σου;
« Έχω κάνει τρεις καριέρες. Μία πριν από πολλά χρόνια, η πρώτη μου δουλειά ήταν πωλητής αυτοκινήτων στη Μερσεντές, έκανα 10 χρόνια καριέρα στα αυτοκίνητα, όπου ασχολιόμουν με επιτυχία, μια με τον Βασίλη (Billy Bo), που είχαμε καταπληκτική άνοδο και κάναμε τη δουλειά με τα ρούχα, και φεύγοντας ο Βασίλης, βιομηχανοποίησα τη μόδα, με εταιρείες που συνεργάζομαι 20-25 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που κρατάει τόσο καιρό η... κολόνια. Αυτή τη στιγμή η υψηλή ραπτική βρίσκεται χαμηλά, στο χειρότερο σημείο. Η χώρα βρίσκεται σε ένδεια»

- Οικονομικό πρόβλημα αντιμετώπισες;
« Ήμουν μεθοδικός άνθρωπος, οργανωμένος, δεν αντιμετώπισα γιατί πρόβλεψα. Έχουμε στριμωχτεί εδώ και 8 χρόνια, συντηρούμε τις επιχειρήσεις για να μην τις κλείσουμε, αυτό κάνουν οι σοβαροί άνθρωποι. Δεν έφυγε από μας κανένας υπάλληλος, καμία μοδίστρα, μόνο όταν πήρανε σύνταξη κάποιοι. Είναι δύσκολα, δεν είναι η μεγαλύτερη άνεση, αλλά εγώ δεν αντιμετώπισα ποτέ οικονομικό πρόβλημα. Ούτε αυτό που λένε ότι πούλησα το σπίτι μου λόγω οικονομικών προβλημάτων. Είπα... έκλεισε ο κύκλος του σπιτιού. Βρέθηκε μια καλή ευκαιρία, ήταν 'Ελληνες, κάτι που το ήθελα πολύ, για να μην το πάρουν ξένοι, γιατί μου το ζήτησαν πάρα πολλοί ξένοι» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved