Έλληνας σχεδιαστής δηλώνει: «Οι μόνες καλοβαλμένες του Λευκού Οίκου ήταν…»
Designers

Έλληνας σχεδιαστής δηλώνει: «Οι μόνες καλοβαλμένες του Λευκού Οίκου ήταν…»

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μιλά για όλα. Ποια από τις διεθνείς προσωπικότητες που είχε γνωρίσει τον εντυπωσίασε;

«Η Σοφία Λόρεν, η οποία τότε έκανε γυρίσματα για την ταινία «Το παιδί και το δελφίνι». Δεν θα λησμονήσω τις στιγμές που στηνόμασταν όλη μέρα για να τη δούμε. Επίσης, η Τζέιν Μάνσφιλντ. Όταν ήρθε στην Ελλάδα για το φιλμ «Συνέβη στην Αθήνα», έφτιαξα τα ρούχα της ταινίας, αλλά και της προσωπικής γκαρνταρόμπας της. Εξαιρετική γυναίκα. Σε μια από τις πρόβες που κάναμε στο ατελιέ μου, που ήταν τότε στην Κανάρη, ήρθε, χειμώνα, με μια γούνα, η οποία από μέσα είχε τέσσερις τσέπες και σε καθεμία υπήρχε κι ένα τσιουάουα! Ενα από αυτά της έπεσε και ούτε πρόβες κάναμε ούτε τίποτα, έκλαιγε σαν μωρό παιδί. Καταπληκτική ήταν και η Μερλ Ομπερον (σ.σ.: η πρωταγωνίστρια στα «Ανεμοδαρμένα ύψη»), που ήρθε στη χώρα μας, της έφτιαξα πάρα πολλά ρούχα, με παρακάλεσε να κρατήσω τα μέτρα της για να της στέλνω κομμάτια, αλλά δεν μου παρήγγειλε ποτέ» τόνισε στην Espresso ο Φιλήμονας.

-Ποια είναι η σχέση των Ελληνίδων με τη μόδα σήμερα; Είναι καλοντυμένες;

«Ορισμένες ναι, αν και οι περισσότερες από αυτές δεν ντύνονται πια από ελληνικούς οίκους. Επιλέγουν ρούχα από το εξωτερικό, πρώτον, γιατί δεν θέλουν να σχολιάζονται και, δεύτερον, γιατί αυτό που πληρώνουν παίρνουν.»

-Τι έχετε να πείτε για τη νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, τη Μελάνια Τραμπ;

«Τη βρήκα πάρα πολύ καλοβαλμένη. Είναι πάντα προσεγμένη από πάνω μέχρι κάτω, και μάλιστα είπα πως μπαίνει στον Λευκό Οίκο η καινούργια Κένεντι! Παρεμπιπτόντως, στην Τζάκι είχα κάνει το μαύρο παλτό που φόρεσε στην κηδεία του Αριστοτέλη Ωνάση. Ήρθε τότε και το πήρε μια πολύ συμπαθητική κυρία, που έκανε δημόσιες σχέσεις στην Ολυμπιακή. Κατόπιν, μου είπε πως στην Τζάκι άρεσε πολύ και θα το φορούσε και σε άλλες περιστάσεις.»

-Άρα θεωρείτε την Τζάκι κορυφαία, στιλιστικά, από τις Αμερικανίδες πρώτες κυρίες;

«Οι μόνες καλοβαλμένες του Λευκού Οίκου ήταν η Τζάκι Κένεντι, η Νάνσι Ρέιγκαν και τώρα η Μελάνια Τραμπ.»

-Η Μισέλ Ομπάμα;

«Είναι μια χαριτωμένη, έξυπνη, γελαστή γυναίκα, που θα έκανε καριέρα ως ηθοποιός! Ωστόσο, δεν έχει ίχνος φινέτσας. Οταν τις είδα και τις δύο, την απερχόμενη και τη νέα, στάθηκα στην Τραμπ με το μαύρο παλτό και το ασορτί φόρεμα. Αλλωστε, η Σανέλ έλεγε: «Η γυναίκα, για να είναι κομψή, πρέπει να έχει ένα μικρό μαύρο φόρεμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved