Ντίμης Κρίτσας: «Ναρκωτικά έχουν δοκιμάσει όλοι!»
Designers

Ντίμης Κρίτσας: «Ναρκωτικά έχουν δοκιμάσει όλοι!»

Ο Ντίμης Κρίτσας έχει κάνει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας. Από μικρός ονειρευόταν κάτι τέτοιο;

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ονειρευόμουν τη ζωή που ήθελα να ζήσω. Τελικά, κατάφερα ύστερα από σκληρή δουλειά, επιμονή και τύχη -κάποιες φορές- να εργαστώ αρχικά για τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας, όπως είναι ο Μπαλενσιάγκα και ο Ζακ Φαθ, να γνωριστώ με την Κοκό Σανέλ και να ντύσω αποκλειστικά σπουδαίες γυναίκες, που εμπιστεύτηκαν το ταλέντο μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους» τόνισε στην Espresso.

-Αληθεύει ότι δεν δεχτήκατε την πρόταση του Φίνου να μπαίνει το όνομά σας στους τίτλους ταινιών;

«Ο Φίνος με παρακαλούσε, αλλά δεν ήθελα, γιατί δεν ήταν καθόλου σωστό για έναν σχεδιαστή του δικού μου βεληνεκούς. Προτιμούσα μόνο στο θέατρο να αναφέρεται το όνομά μου. Δεν γινόταν να ντύνεις την πρώτη κυρία της Ελλάδας και παράλληλα να δουλεύεις και για τον κινηματογράφο. Σκεφτείτε ότι τότε ο κινηματογράφος ήταν δεύτερης κατηγορίας ψυχαγωγία. Εμείς πηγαίναμε μόνο θέατρο, λυρική σκηνή και το πολύ πολύ έναν κινηματογράφο για τον Δημήτρη Χορν και την Ελλη Λαμπέτη. Τίποτε άλλο!»

-Ησαστε ιδρυτικό μέλος του φημισμένου club 54 της Νέας Υόρκης! Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

«Τότε υπήρχαν το club 54 και το club A, όπου σύχναζαν όλοι οι σταρ. Μάλιστα, στο δεύτερο είχαν ένα ματάκι από όπου έβλεπαν αν κάποιος πληροί τις προϋποθέσεις να μπει μέσα. Θυμάμαι είχαν έρθει ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη και δεν τους άφηναν να περάσουν. Εγώ δεν ήμουν εκεί και μέχρι να φτάσω μου είπαν: «Ελα, βρε Ντίμη, κοντέψαμε να φάμε όλο το βράδυ έξω από την πόρτα».

-Εκεί δοκιμάσατε τα ναρκωτικά για πρώτη φορά;

«Ναρκωτικά έχουν δοκιμάσει όλοι! Υστερα τα ναρκωτικά είναι θέμα προσωπικότητας. Αν είσαι έξυπνος, δεν προχωράς. Ολοι είχαμε δοκιμάσει και αυτοί που θα πουν ότι δεν έχουν δοκιμάσει θα πουν ψέματα. Απλώς δοκιμάζεις και φεύγεις. Εγώ δοκίμασα, έφυγα και δεν θέλω να συζητώ για τέτοια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved