Μάκης Τσέλιος: «Ο άνθρωπος έχει πάντα την ανάγκη της φιλίας κι εγώ είμαι υπέρ των φίλων»
Designers

Μάκης Τσέλιος: «Ο άνθρωπος έχει πάντα την ανάγκη της φιλίας κι εγώ είμαι υπέρ των φίλων»

Ο Μάκης Τσέλιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και μάλιστα έχει πολλούς φίλους. Ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη σημασία στην φιλία.

«Δεν έκανα ποτέ κανένα κακό, μόνο καλά έχω κάνει. Τώρα, αν πει κάποιο κακός κάτι, δεν πειράζει. Η φιλία είναι ένα δύσκολο πράγμα και πρέπει όταν γίνεται, να στερεώνεται καλά, γιατί την έχεις ανάγκη. Έχουμε ανάγκη τους φίλους, είναι πολύ σημαντικοί. Επιλέγουμε τους φίλους μας. Αν κάποια στιγμή βρεθεί σκάρτος, στεναχωριέσαι και λες: «Τι λάθος έχω κάνει; Πού δεν είχα επιλέξει σωστά;». Το να αφαιρέσεις από το... λογαριασμό ένα φίλο είναι μεγάλη απώλεια» τόνισε στο Λοιπόν.

- Μεγαλώνοντας υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για φίλους;

«Πάντα υπάρχει αυτό. Ο άνθρωπος έχει πάντα την ανάγκη της φιλίας κι εγώ είμαι υπέρ των φίλων. Είχα αγαπημένους φίλους και απέδειξα ότι η φιλία μου ήταν δυνατή, δεν είχε κανένα τριγμό. Είχα ιδιαίτερη μπέσα πάντα στη ζωή μου, δεν έκανα πίσω με τίποτα. Δεν κρύβω ποτέ τίποτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, έτσι είναι η φύση μου. Λέω μόνο την αλήθεια. Περνώντας τα χρόνια, δυνάμωσα και πήρα αποφάσεις για το τι θα κάνω, δεν έκανα φίλους από συνθήκη. Σε αυτό το πράγμα δεν κάνω εκπτώσεις δεν μου αρέσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved