Designers

Βασίλειος Κωστέτσος: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την επίθεση που δέχτηκε

Gossip-tv Team

Εκείνος έπαθε μία ελαφριά διάσειση και τραυματίστηκε στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα, ενώ ο φίλος του μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το δεύτερο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου» είπε χαρακτηριστικά!

Να σας θυμίσουμε ότι ο σχεδιαστής ανέφερε στο instagram του: «Στην καρδιά της Αθήνας, πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς: Αλγερινοί ή Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο.

Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεση τους για κλοπή. Ώσπου να αντιδράσουμε, πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον. Εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά. Και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό. Καμία προστασία. Αίσχος.

Ευτυχώς μόνο ελαφριά διάσειση και κακώσεις στο χέρι, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, από τα σκαλιά που με πέταξαν. Στο κέντρο της Αθήνας. Πώς δεν μας σκότωσαν! Καμία προστασία»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved