Καλοντυμένες Vs Κακοντυμένες
Μένουμε σπίτι. Και αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε μέχρι να έρθει η ανάλογη εντολή από το κράτος για να βγούμε ξανά έξω και να δούμε φίλους, γνωστούς, συγγενείς και άλλους πολλούς. Το να είσαι όμως 24 ώρες στο σπίτι δε σημαίνει πως πρέπει να κυκλοφορείς απεριποίητη, συνεχώς με πιτζάμες και ατημέλητη. Κάναμε ένα «πέρασμα» στα Instagram accounts των Ελληνίδων celebs και κάνουμε ένα fashion police με δόση καραντίνας.
Καλοντυμένες
Photo 1/5
Αθηνά Οικονομάκου
Χειροκροτάμε δυνατά για τους κοιλιακούς της αλλά και για την επιλογή μιας loose γκρι φόρμας και ενός λευκού t-shirt. Θα μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν κρίνουμε παραπάνω.
Photo 2/5
Χριστίνα Μπόμπα
Athleisure στιλ και για την κυρία Τανιμανίδη αλλά πάντα με στιλ. Το λευκό χρώμα μας άρεσε πολύ και μας έφερε ακόμα πιο κοντά στην άνοιξη-καλοκαίρι.
Photo 3/5
Σίσσυ Χρηστίδου
Τα φαρδιά πουλόβερ μπορεί να μη μας αφήνουν να καταλάβουμε αν παχύναμε ή όχι στην καραντίνα αλλά είναι μία stylish επιλογή για να μένουμε ζεστά και να μη φοράμε διαρκώς πιτζάμες ή φούτερ.
Photo 4/5
Δέσποινα Βανδή
Η μαρινιέρα είναι από τα κομμάτια κλειδιά για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες μας και επειδή η Δέσποινα Βανδή δε βγαίνει έξω, δε διστάζει να υιοθετήσει το στιλ αυτό ακόμη και μέσα στο σπίτι της.
Photo 5/5
Χριστίνα Κοντοβά
Σα να το ήξερε και η σχεδιάστρια σχεδίασε για τη νέα της κολεξιόν ένα σύνολο που ανήκει στο pyjama’s look και πολύ μας άρεσε. Προσοχή, δεν είναι πιτζάμες αλλά δύο κομμάτια σχεδιασμένα πάνω στο trend αυτό που έχουμε διαβάσει και στο fashion αδερφάκι μας Queen.gr
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY - 5 PHOTOS
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ