Τρελό happening με πρωταγωνίστρια την Ντάρια σε λαμπερό fashion show (exclusive video+photos)
Fashion Shows

Τρελό happening με πρωταγωνίστρια την Ντάρια σε λαμπερό fashion show (exclusive video+photos)

Η Ντάρια Τουρόβνικ περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό του Βασίλειου Κωστέτσου, όμως έκανε κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας διοργάνωσε επίδειξη για τη νέα του collection, Aphrodite of Milo, με πλήθος κόσμου να τον τιμά με την παρουσία του και να σπεύδει να παρακολουθήσει τις νέες του δημιουργίες, με ανάλαφρα υφάσματα, διαφάνεις και εντυπωσιακά σύνολα, από κοντά.

Το event ήταν πολύ ενδιαφέρον και λαμπερό στον μοναδικό κήπο του Νομισματικού Μουσείου στο κέντρο της Αθήνας και είχε κι ένα πραγματικά ασυνήθιστο happening.

Η Ντάρια Τουρόβνικ βγήκε κατά την διάρκεια του Fahsion show κρατώντας το άρωμα «Αροδίτη της Μήλου», το οποίο είναι δημιούργημα του σχεδιαστή. Περπατώντας με την εντυπωσιακή τουαλέτα του Βασίλειου και περνώντας ανάμεσα από τον κόσμο που παρακολουθούσε την επίδειξη ψέκαζε προς τον κόσμο το νέο άρωμα.

Στο ακόλουθο αποκλειστικό απόσπασμα θα δείτε το μοντέλο στο πρωτότυπο αυτό happening να αρωματίζει κόσμο…

Στην πασαρέλα είδαμε βέβαια και την εντυπωσιακή Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η φερσκοχωρισμένη καλλονή περπάτησε με αέρα στην πασαρέλα και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Εκεί ήταν και η Αγάπη Olagbegi, το όμορφο έγχρωμο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον φετινό κύκλο του GNTM.

Ακόμη, η Βικτώρια Καρυδά επιστρέφει σιγά σιγά στην επαγγελματική της ζωή συμμετέχοντας στο Fashion show ως άψογη επαγγελματίας, έπειτα από περίπου επτά μήνες από τη δολοφονία του συζύγου της που της άλλαξε τη ζωή.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ…

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved