Όσκαρ 2018: Όλες οι αφίξεις στο Κόκκινο Χαλί
G-Fashion

Όσκαρ 2018: Όλες οι αφίξεις στο Κόκκινο Χαλί

Είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη βραδιά του παγκόσμιου κινηματογράφου. Και τα Oscars 2018 μόλις ξεκίνησαν με τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί να είναι πια γεγονός.

Και επιτέλους έχουμε και απάντηση για το αν οι διάσημες stars του Hollywood θα διαμαρτύρονταν φορώντας μαύρα ρούχα και στο πιο glamorous event του πλανήτη. Την βραδιά της 90ής Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Από τις πρώτες που εμφανίστηκαν στο red carpet -που κατασκευάζεται πάντα στις ΗΠΑ και το συνολικό μήκος του μπορεί να καλύψει ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου και να περισσέψει κιόλας- ήταν η δική μας Maria Menounos με μια μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα, ακολουθούμενη από την νεαρή παρουσιάστρια Sofia Carson με ένα κατακόκκινο εντυπωσιακό φόρεμα. Όπως αντιλαμβάνεστε οι πρώτες που πατάνε το κόκκινο χαλί είναι πάντα οι παρουσιάστριες που έχουν αναλάβει την μετάδοση των βραβείων για τα τηλεοπτικά δίκτυα. Από κοντά και η Nancy O'Dell με μπλε ρουά και η Krista Smith με σκούρο μπλε.

Fashion Statement από τον αθλητή του Καλλιτεχνικού πατινάζ και Ολυμπιονίκη, Adam Rippon στην πρώτη του εμφάνιση σε τέτοιου βεληνεκούς event με ένα πρωτότυπο κοστούμι Moschino με δερμάτινα λουριά! Δίπλα του η παρτενέρ του Mirai Nagasu επέλεξε ένα soft κλασικό γαλάζιο φόρεμα. Μια σέξι εμφάνιση σε κόκκινο λευκό έκανε η Blanca Blanco ενώ ιδιαίτερα συζητήθηκε η εντυπωσιακή Zoey Deutch που επέλεξε να στηρίξει το οικολογικό κίνημα με μια μοναδική τουαλέτα του Elie Saab.

Με Armani Prive και ιδιαίτερα συγκινημένη η Alisson Williams πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί έγραψε στο instagram της πως περίμενε αυτήν την στιγμή από παιδί! Γαλάζιο φόρεμα με την υπογραφή Jenny Packham, επέλεξε να φορέσει στην πρώτη της εμφάσνιση στα Όσκαρ 2018 η πρωταγωνίστρια του Star Wars, Kelly Marie Tran.

Η Salma Hayek επέλεξε μια δημιουργία Gucci στο χρώμα της λεβάντας, η κούκλα Jennifer Garner μια μπλε ρουά τουαλέτα Atelier Versace, η υποψήφια για Όσκαρ Margot Robbie φόρεσε λευκή δημιουργία του Karl Langerfed ειδικά για εκείνη, η Jennifer Lawrence αποθεώθηκε φορώντας Dior και η Zendaya ξετρέλανε κόσμο με μια μοναδική δημιουργία Gianbattista Valli.

Μαζί στο κόκκινο χαλί περπάτησαν η Ashley Judd και η Mina Suvari. Ενώ υπέρκομψη με λευκό στενό φόρεμα εμφανίστηκε η Jane Fonda. Δείτε όλες τις λαμπερές εμφανίσεις στο Κόκκινο χαλί των Oscars.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved