Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη «ντύνει» τη Ζέτα Mακρυπούλια! Το λευκό φόρεμα που σε ξετρέλανε (Photos)
G-Fashion

Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη «ντύνει» τη Ζέτα Mακρυπούλια! Το λευκό φόρεμα που σε ξετρέλανε (Photos)

Λένε ότι το ρούχο δεν κάνει τον άνθρωπο αλλά όταν πρόκειται για ρούχο από κολεξιόν της εταιρείας ρούχων που διατηρεί η Μαρέβα Μητσοτσάκη τότε τα πράγματα αλλάζουν και πολύ περισσότερο όταν το συγκεκριμένο ρούχο το φορά η Ζέτα Μακρυπούλια

Σίγουρα μπήκατε κι εσείς στον πειρασμό να ψάξετε να βρείτε στο διαδίκτυο το υπέροχο λευκό φόρεμα, με το οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας (23-09) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Επειδή κι εμείς μπήκαμε στη διαδικασία και πάντα θέλουμε να μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας, το ψάξαμε, το βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Γεγονός είναι ότι η ζετα με τη σιλουέτα που διαθέτει μπορεί να φορέσει τα πάντα αλλά αυτό το λευκό φόρεμα της ταίριαζε απόλυτα και ο στιλίστας της, Xρήστος Αλεξανδρόπουλος, θέλοντας να την εκθειάσει μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι είναι από την εταιρεία ρούχων της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Κομψό, άνετο, σικ,σέξι και σε χρώμα που καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί.

Δεν είναι λίγες οι επώνυμες κυρίες που επιλέγουν τα ρούχα τους από τη συγκεκριμένη εταιρία, ανάμεσα σε αυτές η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Έλλη Στάη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved