Λαμπερή επίδειξη μόδας για καλό σκοπό! (photos)
G-Fashion

Λαμπερή επίδειξη μόδας για καλό σκοπό! (photos)

Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία φιλοξενήθηκε μία από τις πιο λαμπερές επιδείξεις μόδας της φετινής σεζόν με πρωταγωνιστή τον Χάρη Τσιμόγιαννη

Με τις εκπληκτικές δημιουργίες των κορυφαίων designers Zuhair Murad, Ralph & Russo, Jitrois, Vicedomini, Edward Achour και Ungaro στην αίθουσα Ballroom του ξενοδοχείου, έγινε η επίδειξη μόδας, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση των πολιτιστικών σκοπών του Ιδρύματος Β.& Μ. Θεοχαράκη.

Η μόδα χρησιμοποιεί πολλές φορές την τέχνη ως πηγή έμπνευσης. Αποτέλεσμα αυτού είναι να παραχθούν δημιουργίες αξεπέραστες στο χρόνο που μπορούν να χαρακτηρίσουν μια εποχή. Η μόδα έχει τη δική της ιστορία, συνομιλεί πολλές φορές και εμπνέεται από τη ζωγραφική και τη γλυπτική αποκαλύπτοντας μια άλλη εικόνα του κόσμου μας.

Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν δημιουργίες των: Zuhair Murad Ο οίκος Zuhair Murad ιδρύθηκε το 1997 στη Βηρυτό και το Παρίσι. Οι συλλογές του αναμειγνύουν την αρχαία κληρονομιά με σύγχρονα στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι ονειρικές δημιουργίες αριστοτεχνικά σχεδιασμένες. Το κάθε ένδυμα είναι αποτέλεσμα μιας μακράς και απαιτητικής διαδικασίας που δημιουργεί την απόλυτη εμπειρία κομψότητας.

Μετά την επίδειξη ακολούθησε δείπνο στο Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας, καθώς και τη δωρεάν κλήρωση ενός πίνακα του διακεκριμένου ζωγράφου Δημήτρη Κούκου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη και τους λαμπερούς καλεσμένους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved