Η στυλιστική εμμονή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που δεν γνωρίζαμε! (photos)
G-Fashion

Η στυλιστική εμμονή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που δεν γνωρίζαμε! (photos)

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μετά από καιρό επέστρεψε κοντά στους αγαπημένους της θαυμαστές και αποδείχτηκε η πιο καλή ευκαιρία για να διαπιστώσουμε τη στυλιστική της εμμονή. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα εμφανίζεται στο Πειραιώς 131 για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου και το πρώτο του Απριλίου μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και στην πρώτη συναυλία της, πραγματικά γοήτευσε όλους όσοι έσπευσαν να την απολαύσουν live.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη εντυπωσίασε με τις ερμηνείες της και ταξίδεψε, όπως συνηθίζει, το κοινό της σε ένα ατελείωτο και μαγικό μουσικό ταξίδι.

Όπως πάντα, παρέδωσε συγχρόνως επί σκηνής και μαθήματα στυλ μιας και προσέχει πολύ το ντύσιμό της.

Μόνο που ανατρέχοντας σε πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, διαπιστώσαμε ότι η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα στυλιστική εμμονή.

Ποια είναι αυτή;

Της αρέσει ο συνδυασμός λευκού-μαύρου ή κρεμ-μαύρου και μάλιστα σε κάθε της εμφάνιση τελευταία επιλέγει αυτά τα δύο χρώματα για το ντύσιμό της.

Μάλιστα, στη σκηνή του Πειραιώς 131 είχε επιλέξει ένα μαύρο πουκάμισο και ένα φαρδύ κρεμ παντελόνι το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με "ήσυχα" κοσμήματα και όχι φανταχτερά μιας και δεν είναι το στυλ της.

Λίγους μήνες πριν σε άλλη εμφάνισή της είχε κάνει ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό μόνο που το παντελόνι της τότε ήταν εμπριμέ με λευκό φόντο και μαύρα σχέδια.

Ανατρέχοντας ακόμα πιο παλιά, είδαμε πως και σε πιο καθημερινές εμφανίσεις και όχι σε κάποια σκηνή, και πάλι επιλέγει λεκό-μαύρο, κάτι που σημαίνει ότι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, όταν επιλέγει ένα outfit παραμένει πιστή σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα λάθος.

Στην περίπτωσή της άλλωστε, ό,τι και αν επιλέγει να φορέσει αποπνέει φινέτσα.

Δείτε φωτογραφίες της από τις πιο πρόσφατες αλλά και τις πιο παλιές εμφανίσεις της για να διαπιστώσετε και εσείς τη στυλιστική εμμονή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved