GNTM: «Είχα κάνει φωτογράφιση και όταν βγήκε με είχαν κάνει στο photoshop 20 κιλά λεπτότερη»
Models

GNTM: «Είχα κάνει φωτογράφιση και όταν βγήκε με είχαν κάνει στο photoshop 20 κιλά λεπτότερη»

Την γνωρίσαμε στις οντισιόν του GNTM και αμέσως έγινε viral γιατί όλος ο κόσμος των social media την αποθέωσε.

Ο λόγος για το plus size μοντέλο, Ειρήνη Μπουντούκη. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Down Town για το αν υπάρχει ρατσισμός στο χώρο της μόδας για τα plus size μοντέλα ενώ αποκάλυψε το χειρότερο που της έχει συμβεί.

Στον χώρο της μόδας υπάρχει ρατσισμός για τα plus size μοντέλα;

«Στον χώρο της μόδας υπάρχει ρατσισμός για όλα τα μοντέλα Αν είσαι αδύνατη, θα πουν ότι είσαι σαν στύλος της ΔΕΗ. Αν δεν έχεις στήθος, θα πουν ότι είσαι σαν άντρας. Αν έχεις 95 πόντους περιφέρεια αντί για 90, θα πουν ότι είσαι χοντρή. Για μένα είναι ο πιο σκληρός χώρος. Το έχω δει σε φωτογράφους, make up artists κομμωτές, επιχειρηματίες».

Το χειρότερο που σου έχει συμβεί; «Είχα πάει σε casting για γνωστή εταιρεία προϊόντων μαλλιών που ζητούσε μια μεσογειακή Ελληνίδα. Ήμουν με το book μου και όταν έφτασα ο πελάτης με κοίταξε με ένα απαξιωτικό βλέμμα και με ρώτησε: «Πού είναι το μοντέλο;». Και όταν του είπα ότι εγώ είμαι το μοντέλο, μου είπε: «Καλύτερα να φύγεις». Δεν μπήκε στον κόπο καν να με κοιτάξει. Τον ευχαρίστησα και, έφυγα, αλλά δεν σου κρύβω ότι με στεναχώρησε. Έχω ακούσει, επίσης ότι είμαι πολύ όμορφη αλλά θέλουν μια ξανθιά κοπέλα, κι όταν βγήκε το διαφημιστικό είδα μια μελαχρινή που μου έμοιαζε με λιγότερα κιλά. Επίσης, εταιρείες, με plus size συλλογές προτιμούν να παίρνουν κανονικά μοντέλα για τις καμπάνιες τους, παρότι τα ρούχα δενστρώνουν πάνω τους και μοιάζουν απαίσια Είχα κάνει και φωτογράφιση για μια εταιρεία που όταν βγήκε με είχαν κάνει στο photoshop 20 κιλά λεπτότερη», αποκαλύπτει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved