Θυμάστε έτσι τη Σουζάνα στο σπίτι του GNTM; Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε σε πρόσφατη έξοδό της!
Models

Θυμάστε έτσι τη Σουζάνα στο σπίτι του GNTM; Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε σε πρόσφατη έξοδό της!

Η Σουζάνα που υπήρξε μέλος των FF του φετινού GNTM που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, φαίνεται πως έχει αλλάξει πολύ από την ημέρα που έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων. 

Η πανέμορφη καλλονή η οποία έφυγε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι αλλά συνεχίζει τη λαμπρή πορεία της στο μόντελινγκ, έχοντας μάλιστα δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, έκανε πρόσφατη έξοδο σε αγαπημένο της στέκι και εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική από ό,τι την είχαμε συνηθίσει.

Φυσικά, η Σουζάνα με το που βρέθηκε στο The Grand By Interni έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της αφού είναι άκρως εντυπωσιακή και με αναλογίες που κόβουν την ανάσα.

Η εκρηκτική καλλονή εμφανίστηκε στο hot στέκι των επωνύμων με μίνι μαύρο αμπιγιέ φόρεμα και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ που τόνιζε τα μεγάλα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μπορεί να είναι το ίδιο όμορφη όπως και τότε που τη γνωρίσαμε, όμως έχει αλλάξει πολύ από τότε που βρισκόταν στο σπίτι του GNTM. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να το διαπιστώσετε και εσείς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved