GNTM: Αικατερινάρης – Μπρουκς: Βόλτα στο κέντρο για τους δυο πρώην παίκτες
Models

GNTM: Αικατερινάρης – Μπρουκς: Βόλτα στο κέντρο για τους δυο πρώην παίκτες

Μπήκαν μαζί στο σπίτι του GNTM , γνωρίστηκαν, διαγωνίστηκαν και όπως φαίνεται οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Ηλία Αικατερινάρη και την Αγάπη Μπρουκς. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Με χαλαρή διάθεση και χαμόγελο, έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου δίχως ωστόσο να γνωρίζουμε αν οι δυο τους είναι φίλοι ή αν αυτή η σχέση είναι κάτι παραπάνω από φιλική!

Θυμίζουμε πως η αποχώρηση της Αγάπης από τον διαγωνισμό έγινε σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, με τους κριτές και τα παιδιά να συγκινούνται πολύ.

«Το Gntm ήταν κάτι μοναδικό για εμένα. Πέρα από το μόντελινγκ έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου! Ωρίμασα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έμαθα να ξεπερνάω τα όρια μου. Οι εμπειρίες ήταν κάτι που περίμενα να αποκτήσω… αλλά αυτό που κέρδισα απρόσμενα από το παιχνίδι ήταν οι φιλίες τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με άτομα πίσω από τις κάμερες. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν το έζησε αλλά ήμασταν σαν μια μικρή οικογένεια στο σπίτι. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Όλοι τους μου έμαθαν και μου προσέφεραν κάτι μοναδικό. Όλοι τους συνέβαλαν στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού για εμένα και τους ευχαριστώ», είχε σημειώσει η ίδια.

Όσο για τον Ηλία, ήταν από τους παίκτες που αποχώρησαν σχετικά νωρίς από το διαγωνισμό αφήνοντας όμως το δικό του στίγμα.

Διαβάστε επίσης

GNTM: Η Αγάπη κρύφτηκε πίσω από τα φυτά αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη (Photos)

Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την αποχώρηση, μια ανάσα πριν από τους top five του GNTM!

GNTM: Τα περιθώρια στενεύουν - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved