Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την αποχώρηση, μια ανάσα πριν από τους top five του GNTM!
Showbiz

Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την αποχώρηση, μια ανάσα πριν από τους top five του GNTM!

Η Αγάπη Μπρουκς ήταν μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του GNTM, καθώς ο χαρακτήρας ήταν τέτοιος, που δεν της άρεσαν οι εντάσεις και την ενδιάφερε μόνο ο στόχος της,

Στο χθεσινοβραδινό (6-12) επεισόδιο του GNTM4 είδαμε μια αποχώρηση, που σίγουρα δεν περιμέναμε να συμβεί και μας συγκίνησε όλους πολύ.

Το concept της φωτογράφισης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, αυτό δηλαδή που ήταν το ζητούμενο για την μετάβαση στους καλύτερους 5 του διαγωνισμού. Η 18χρονη Αγάπη Μπρουκς ήταν εκείνη, που δεν κατάφερε να συνεχίσει στον προημιτελικό του φετινού Greece's Next Top Model και να συνεχίσει να διεκδικεί το έπαθλο.

Η αποχώρησή της από τον διαγωνισμό συνέβη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, με τους κριτές και τα παιδιά να συγκινούνται πολύ και να την αποχαιρετούν, εύχοντάς της τα καλύτερα. Πριν από λέγες ώρες, η Αγάπη δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό ποστ, μέσα στο οποίο ευχαριστεί όλη τη παραγωγή, τα παιδιά και τους κριτές, οι οποίοι της έδωσαν την ευκαιρία να προσπαθήσει και να καταφέρει πολλά. Η ίδια γράφει:

Το Gntm ήταν κάτι μοναδικό για εμένα. Πέρα από το μόντελινγκ έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου! Ωρίμασα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έμαθα να ξεπερνάω τα όρια μου. Οι εμπειρίες ήταν κάτι που περίμενα να αποκτήσω… αλλά αυτό που κέρδισα απρόσμενα από το παιχνίδι ήταν οι φιλίες τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με άτομα πίσω από τις κάμερες. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν το έζησε αλλά ήμασταν σαν μια μικρή οικογένεια στο σπίτι. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Όλοι τους μου έμαθαν και μου προσέφεραν κάτι μοναδικό. Όλοι τους συνέβαλαν στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού για εμένα και τους ευχαριστώ.



•Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές και στον coach για την στήριξη και την βοήθεια τους @genevievevv @angelosbratis @ismini_mini @skoulos @yiorgoskaravas_official.

•Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και την δύναμη που μου δίνει

•Τα μεγαλύτερα ευχαριστώ με την περισσότερη αγάπη σε όλα τα παιδιά που γνώρισα και λάτρεψα

•Ευχαριστώ τον @xander_romanov για την καταπληκτική φωτογραφία

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το concept, η έμπνευση από τον Alexander McQueen και η αποχώρηση που μας έκανε να δακρύσουμε!

GNTM: Η συγκίνηση και τα δάκρυα της Ζενεβιέβ στο set- Τι συνέβη!

GNTM: Τα "στρατόπεδα" και το εντυπωσιακό challenge με τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved