GNTM: Η συγκίνηση και τα δάκρυα της Ζενεβιέβ στο set- Τι συνέβη!
Media

GNTM: Η συγκίνηση και τα δάκρυα της Ζενεβιέβ στο set- Τι συνέβη!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (6-12) έκρυβε πολλές εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους, με την βασικότερη να έχει να κάνει με το ιδιαίτερο και απαιτητικό concept της φωτογράφισης.

Το Greece's Next top Model πλησιάζει όλο και περισσότερο προς το τέλος του, με τις δοκιμασίες να φαίνονται πλέον βουνό στους τελικούς έξι του διαγωνισμού, οι οποίοι πολύ σύντομα θα μειωθούν και θα γίνεται πλέον λόγος για τους top five του διαγωνισμού.

Το concept της φωτογράφισης, εμπνευσμένο από τον Alexander McQueen

Στο σημερινό επεισόδιο (6-12) το concept της φωτογράφισης ήταν αδιανόητο ότι μπορεί να συμβεί από τα παιδιά και η Ζενεβιέβ όση ώρα περιέγραφε το concept, ξέσπασε σε κλάμματα. Πιο αναλυτικά, το concept βασίστηκε σε κάτι αρκετά διαχρονικό και μια στιγμή, όπου συγκλόνισε τη μόδα και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτήν. Τα μοντέλα ταξιδεύουν on set στον Σεπτέμβριο του 1998 και στο κλεισιμο του show του Alexander McQueen για την συλλογή του Άνοιξη- Καλοκαίρι του 1999, με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow. Η συγκεκριμένη σκηνή αποτέλεσε τομή για την μετάβαση της μόδας στον 21ο αιώνα.

Η συγκίνηση της Ζενεβιεβ - Ξέσπασε σε δάκρυα

Η Ζενεβιέβ εκείνη τη στιγμή είπε ξεκάθαρα ότι η τέχνη θα συναντήσει τη μόδα και ότι αυτό που συνέβη στο σετ, δεν πρόκειται να το ξαναβιώσουν. Τα ρούχα, που φόρεσαν τα μοντέλα ήταν σχεδιασμένα από τον Άγγελο Μπράτη και ήταν όλα λευκά, ώστε να λειτουργήσουν σαν καμβάς. Ένα ρομπότ, που γύρναγε κυκλικά από το παιδιά, ήταν και εκείνο, που τους ζωγράφιζε το σώμα, όση ώρα γινόταν η φωτογράφισή τους. Όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι, όλοι οι παίκτες είχαν δυο λήψεις. Στη πρώτη δεν θα έπεφτε χρώμα επάνω τους, ενώ στη δεύτερη θα ξεκινούσε για δυο συνεχόμενα λεπτα η ζωγραφική.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Το advantage της Όλγας και τα disadvantage που... θα στοιχήσουν!

Η Όλγα, που ήταν και η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας του GNTM με τα επτά αμαρτήματα, είχε ως advantage ένα λεπτό έξτρα χρόνο για καθοδήγηση από τον Άγγελο Μπράτη, πριν ξεκινήσει να φωτογραφίζεται. Όλοι μίλησαν για ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, ειδικά σε αυτήν την φάση του διαγωνισμό, πριν από τους καλύτερους πέντε.

Όσον αφορά το κομμάι των disadvantage, εκείνα ήταν στο σύνολο δυο και η Όλγα λειτούργησε περισσότερο στρατηγικά, στοχεύοντας τις κοπέλες, μιας και υπερέχουν αριθμητικά. Στην Κυβέλη έδωσε το disadvantage της μηδαμινής καθοδήγησης σε όλη της την φωτογράφιση, ενώ στην Ειρήνη μείωσε τον χρόνο στο μισό και εκείνη είχε μόνο ένα λεπτό διαθέσιμο, για να πετύχει το καλύτερο κλικ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Τα "στρατόπεδα" και το εντυπωσιακό challenge με τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη!

GNTM: Κριτές και μοντέλα αποχαιρετούν ένα ακόμη μοντέλο σε κλίμα συγκίνησης

DWTS: Τα μοντέλα του GNTM ανέβηκαν στο dancefloor και έγινε πανικός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved