DWTS: Τα μοντέλα του GNTM ανέβηκαν στο dancefloor και έγινε πανικός!
Media

DWTS: Τα μοντέλα του GNTM ανέβηκαν στο dancefloor και έγινε πανικός!

Το σημερινό επεισόδιο (5-12) του DWTS είδαμε πολλές εκπλήξεις και εμφανίσεις- έκπληξη, που το μόνο σίγουρό είναι ότι δεν περιμέναμε. 

To Dancing with the stars είναι το αγαπημένο σόου χορού, που κάθε Κυριακή μας κρατά την πιο λαμπερή συντροφιά και μας επεφύλασσε τις μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο (5-12) το DWTS συναντήθηκε με το GNTM, αφού είδαμε αγαπημένους παίκτες του διαγωνισμού μοντέλων να μπαίνουν στο dancefloor και να τα κάνουν όλα άνω κάτω. Η Χαρά Παππά και η Σπυρούλα Κάιζε ανέβηκαν στο πλατό του σόου και χόρεψαν την πιο hot samba που είδαμε στο σημερινό live. H Όλγα Καλογήρου, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και ο Δημοσθένης Τζουμάνης ήταν στο κοινό και χειροκρότησαν τις φίλες τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή τους:

Η Άννα Μαρία τρελάθηκε με τις φίλες της, ενώ ο Δημοσθένης, γνωστός ως Γύπας του GNTM, τις αποκάλεσε φλογερές, μια έκφραση που άρεσε πολύ στη Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Μάλιστα η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: "Πάρτε τον γύπα δίπλα από τα κορίτσια". Ο Jason Ροδίτης μάλιστα ήταν εκείνος που έκανε και live την πρόταση να γίνει ένα επεισόδιο με τους παίκτες από το Greece's Next Top Model να τα δίνουν όλα στο dancefloor. Παράλληλα. είδαμε και τον Δημοσθένη να ραπάρει on stage στο DWTS και να προκαλεί πανικό στο κοινό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Ο Άγιος Βασίλης εισέβαλε στο σόου και χόρεψε το απόλυτο christmas jive!

DWTS: H Μαριάννα Γεωργαντή μας ταξίδεψε στη παραλία, με την πιο φρέσκια διάθεση και "έσκισε"!

DWTS: H Βασιλική Μιλλούση έβαλε φωτιά στο dance floor, χορεύοντας samba και οι κριτές έπαθαν πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved