DWTS: H Μαριάννα Γεωργαντή μας ταξίδεψε στη παραλία, με την πιο φρέσκια διάθεση και "έσκισε"!
Media

DWTS: H Μαριάννα Γεωργαντή μας ταξίδεψε στη παραλία, με την πιο φρέσκια διάθεση και "έσκισε"!

Το σημερινό επεισόδιο του DWTS είναι αφιερωμένο σε τραγούδια από δεκαετίες, κάτι που οι διαγωνιζόμενοι αγάπησαν πολύ και το απόλαυσαν μέχρι τέλους, διεκδικώντας μια θέση για τους πολυπόθητους καλύτερους εννέα. 

Το Dancing with the Stars είναι το αγαπημένο show χορού και κάθε live είναι πιο απολαυστικό από το προηγούμενο, με τα ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κλείνουν την εβδομάδα τους, με τον πιο χορευτικό τρόπο.

Στο σημερινό επεισόδιο του DWTS (5-12), η Μαριάννα Γεωργαντή και ο Σπύρος χόρεψαν ένα αγαπημένο τραγούδι από τους Ημισκούμπρια, το "Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία". Από την αρχή είπε ότι το street style χορού δεν είναι κάτι που το έχει απόλυτα, αλλά θα προσπαθήσει να τα καταφέρει όσο καλύτερα γίνεται. Η Μαριάννα και ο Σπύρος ήταν όλη την εβδομάδα που πέρασε με ίωση, αλλά παρ' όλα αυτά, όπως είπαν, τίποτα δεν μπόρεσε να τους κρατήσει πίσω από το να εμφανιστούν στο live.

Η κριτική για την street style χορογραφία τους ήταν καλή σε συνολικό επίπεδο, μιας και οι κριτές τόνισαν ότι το ζευγάρι τα πήγε πολύ καλά, με κάποιες αστάθειες της Μαριάννας, η οποία θα προσπαθήσει να τις βελτιώσει με τον τρόπο της. Αυτό που σίγουρα κατάφεραν οι δυο τους είναι να ταξιδέψουν κοινό, κριτές και τηλεθεατές σε μια παραλία και να περάσουν όμορφα.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Μαριάννας Γεωργαντή και του Σπύρου:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: H Βασιλική Μιλλούση έβαλε φωτιά στο dance floor, χορεύοντας samba και οι κριτές έπαθαν πλάκα!

DWTS: Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου και το outfit της Βίκυς Καγιά που μαγνήτισε τα βλέμματα

DWTS: H αγωνία «χτύπησε» κόκκινο! Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved