«Παρουσιάστρια από το Θεό», αποκαλούν οι Ιταλοί τη Ρία Αντωνίου!
Models

«Παρουσιάστρια από το Θεό», αποκαλούν οι Ιταλοί τη Ρία Αντωνίου!

Μεγαλεία και δόξα για την Ρία Αντωνίου από τους Ιταλούς.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα περιοδικά της Ιταλίας, το «Pocket» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, αυτό το μήνα, την Ελληνίδα μοντέλο με τίτλο «Παρουσιάστρια από το Θεό». Μετά τη συμμετοχή της στο Dancing και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, άνοιξαν οι πόρτες για τη Ρία Αντωνίου η οποία βλέπει την καριέρα της σιγά σιγά να απογειώνεται.

Στη συνέντευξη του περιοδικού, την οποία σας παρουσιάζει αποκλειστικά το gossip-tv.gr, το μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα γιατί θεωρεί πως αυτό είναι αρμοδιότητα των αντρών. Αν έπρεπε να χαρακτηρίσει με τρεις λέξεις τον εαυτό της αυτές θα ήταν ρομαντική, στοργική και αστεία.

Ένα μελανό σημείο στην καριέρα της η Ρία θεωρεί πως είναι οι γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε κατά το παρελθόν και δίνει τη δική της εξήγηση, λέγοντας: «Το να ποζάρω γυμνή στο Playboy και το Esquire με έκανε να νιώθω αμήχανη. Εκείνη την εποχή ήμουν μικρή και δεν είχα απόλυτη αίσθηση των πραγμάτων και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να τις κάνω για την καριέρα μου. Έγινε όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, το έκανα επειδή έπρεπε και όχι επειδή το ήθελα, από μόνη μου δεν θα το επέλεγα. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι και ακόμα περισσότερο δεν μπορώ να ξαναδώ αυτές τις φωτογραφίες.»

Το μοντέλο, όμως, μίλησε και για όλα εκείνα που δεν αντέχει σε έναν άντρα. «Δεν αντέχω τους άντρες που λένε ψέματα, που απατούν, αυτούς τους επιθετικούς που έχουν πολύ μικρή αίσθηση του χιούμορ και τους άθεους» , είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε σε μια προδοσία, αναφέρει: «Καταρχήν θα ήμουν πολύ απογοητευμένη, ίσως να έκλαιγα, αλλά μετά θα έψαχνα να βρω την δύναμη για να το ξεχάσω. Σίγουρα δεν θα έψαχνα να πάρω εκδίκηση»

Η Ρία Αντωνίου από πολλούς σε Ελλάδα και Ιταλία θεωρείται «πειρασμός» και μάλιστα που δύσκολα μπορεί κάποιος να του αντισταθεί. Εκείνη, όμως, υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί; «Ναι... η σοκολάτα, η παρμεζάνα, τα ζυμαρικά και ο ύπνος», αποκαλύπτει.

Τέλος το σέξι μοντέλο, δηλώνει πως δεν πιστεύει σε προλήψεις και γούρια παρά μόνο στο Θεό. «Δεν είμαι προληπτική. Δεν πιστεύω στην τύχη και στην ατυχία. Πιστεύω στο Θεό, Αν αγαπάς τον Θεό, σε αγαπάει και αυτός. Ο Θεός μας φροντίζει όχι η τύχη», δήλωσε στο ιταλικό περιοδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved