Γνωστή Ελληνίδα μοντέλο αναζητά την τύχη της στη Σαγκάη!
Models

Γνωστή Ελληνίδα μοντέλο αναζητά την τύχη της στη Σαγκάη!

Άλλος για Τουρκία τράβηξε άλλος για Σαγκάη! Η κρίση στην Ελλάδα ωθεί τη μετανάστευση ακόμα και στην ομορφιά.

Πολλά μοντέλα αναζητούν την τύχη τους σε χώρες του εξωτερικού στις οποίες μπορούν να βρουν πιο εύκολα δουλειά και σίγουρα να έχουν μεγαλύτερο εισόδημα. Μεταξύ αυτών και η Μπέτυ Κουράκου!

Το μοντέλο βέβαια ταξίδεψε αρκετά μακριά αφού εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στη Σαγκάη όπου εργάζεται ως μοντέλο. Την επαφή με τα πρακτορεία και τους αρμόδιου στη Σαγκάη την έκανε ο καλός της φίλος και μοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος ο οποίος εδώ και περίπου δυο χρόνια κάνει καριέρα στο εξωτερικό και κυρίως στην Κίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, το μοντέλο έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις και μεγάλα πρακτορεία θέλουν να συνεργαστούν μαζί της έναντι μεγάλων αμοιβών. Η Μπέτυ Κουράκου είναι χαρούμενη για αυτή της την επιτυχία όμως δεν ξέρει ακόμα αν και πόσο θα μπορέσει να μείνει στη Σαγκάη γιατί η απόσταση από την Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη γεγονός που την προβληματίζει.

Παρόλα αυτά, τον ένα μήνα που βρέθηκε εκεί εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κατάφερε να δει πολλά αξιοθέατα, να κάνει βόλτες και να γνωρίσει την πόλη με τη βοήθεια του αγαπημένου της φίλου, Νεκτάριου. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παραμονή της Μπέτυς Κουράκου στη Σαγκάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved