Ο sexy Θεσσαλονικιός που θέλει να… φλερτάρει με την Σαμάνθα
Models

Ο sexy Θεσσαλονικιός που θέλει να… φλερτάρει με την Σαμάνθα

Η συμμετοχή του και μόνο στην νέα ταινία Sex and the city και το… φλερτ του με την Σαμάνθα, τον έχουν κάνει να πετάει στα σύννεφα.

Ονομάζεται Σπύρος Παπακωνσταντίνου και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ μόλις εδώ και ένα χρόνο. Το όνομά του φιγουράρει ανάμεσα στους επικρατέστερους για να συμμετάσχει στη νέα ταινία του «Sex and the City», η οποία μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει γυρίσματα και στην Ελλάδα.

«Έχω κάνει αρκετές δουλειές και φιλοδοξώ να συμμετάσχω σε μεγάλες καμπάνιες. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος στόχος μου, το τολμηρό μου όνειρο» τόνισε στην Espresso και συνέχισε: «Η πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφιος και επικρατέστερος στην υπερπαραγωγή αυτή με κάνει να τρέμω. Σύμφωνα με ενημέρωση που έχω από τον ατζέντη μου, οι παραγωγοί συζητούν μεταξύ τους για να ανατραπεί ό,τι λέγεται μέχρι σήμερα, πως δηλαδή δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία. Η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε η δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά τούς δίνει την ώθηση να μιλούν ξεκάθαρα για το τρίτο σίκουελ. Αν τελικά αποφασιστεί κάτι τέτοιο -που όλα αυτό δείχνουν-, τότε ένα μεγάλο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στην Ελλάδα. Εκεί θα έχω τη χαρά να συναντηθώ σε ένα καυτό στιγμιότυπο με τη Σαμάνθα. Ο ατζέντης μου στη Νέα Υόρκη είναι αυτός που με ενημερώνει για όλα. Αυτό που περιμένω είναι να συναντηθώ με τους συντελεστές της ταινίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved