Κατερίνα Γεωργιάδου: Ο χωρισμός, τα παιδιά και το μόντελινγκ
Models

Κατερίνα Γεωργιάδου: Ο χωρισμός, τα παιδιά και το μόντελινγκ

Στα τέλη του 2006 η Κατερίνα Γεωργιάδου συναντά και ερωτεύεται τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Το ζευγάρι μετακομίζει μόνιμα στην γαλλική πόλη Λιλ, ενώ δυόμισι χρόνια αργότερα επισημοποιούν τη σχέση τους με έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Προβατά Σερρών, απ' όπου κατάγεται ο ποδοσφαιριστής. Η Κατερίνα τότε αποστασιοποιείται από τον χώρο του μόντελινγκ για χάρη της μητρότητας και αφοσιώνεται στο μεγάλωμα των δύο κοριτσιών τους. «Η απόφαση που πήραμε μαζί με τον πρώην σύζυγό μου να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά και να τον ακολουθήσω στη Γαλλία προκειμένου να μεγαλώσουμε ήρεμα τα παιδιά μας ήταν κάτι που δεν το μετάνιωσα ποτέ και αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Το 2012 η Κατερίνα και ο Στάθης, έχοντας επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, αποφασίζουν - να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. «∆εν κάναμε τίποτα και δεν προκαλέσαμε ποτέ με τον Στάθη. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική και δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από εμάς τους ίδιους, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση».
Παρά τον απρόσμενο χωρισμό, οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της παραμένουν πολύ καλές μέχρι σήμερα. «∆εν έπαψε ποτέ ο ένας να σέβεται τον άλλον. ∆εν έχουμε ξεπεράσει ποτέ τα όρια. Ο Στάθης συνεχίζει να με στηρίζει στα επαγγελματικά μου, όσο μπορεί και όποτε μπορεί, με το να κρατάει τα κορίτσια αν μου προκύψει κάποια δουλειά. Φυσικά έχω δίπλα μου και τους γονείς μου που με στηρίζουν από τα πρώτα βήματα στη μόδα, στα 14 μου, οπότε μπορούν όλα να προγραμματίζονται».
Όσο για το αν ένας χωρισμός καταστρέφει τη σχέση δύο ανθρώπων που αγαπήθηκαν πολύ, η Κατερίνα έχει να δώσει την δική της απάντηση: «Μια όμορφη σχέση παραμένει όμορφη χωρίς χαρτιά, είτε αυτά είναι γάμου ή διαζυγίου ή επαγγελματικά συμβόλαια. ∆εν νομίζω ότι κάνουν τα χαρτιά τη σχέση που έχεις με τον οποιονδήποτε στη ζωή σου. Ευτυχώς δεν μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά. Είμαι από τις τυχερές γυναίκες που ο μπαμπάς τους είναι κοντά μας και συνέχεια δίπλα στα κορίτσια».
Σήμερα η Κατερίνα κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές. «Από την εφηβεία ακολούθησα έναν χώρο που αγαπώ πολύ. Με δική μου επιλογή αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα, χωρίς να πάψω ποτέ να ενδιαφέρομαι για τη δουλειά μου. Νομίζω λοιπόν ότι είναι πολύ εύκολο να γυρίσω πίσω σε κάτι που λάτρεψα και μεγάλωσα με αυτό».
Όσο για το εάν θα ήθελε να πειραματιστεί σε άλλους παρεμφερείς με τη δουλειά της χώρους, η Κατερίνα δείχνει να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. «Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο γιατί και στο παρελθόν μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις τις οποίες είχα βρει ενδιαφέρουσες. Οπότε είμαι ανοιχτή σε όλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved