Ευαγγελία Κουταλίδου: «Οι σχέσεις ήταν δύσκολες και οι άντρες δεν φλέρταραν»
Models

Ευαγγελία Κουταλίδου: «Οι σχέσεις ήταν δύσκολες και οι άντρες δεν φλέρταραν»

Είναι αλήθεια ότι μετά το Next Top Model η Ευαγγελία Κουταλίδου είχε γίνει σερβιτόρα στη Σκιάθο;

«Όχι! Είχα πάει στο νησί επειδή δούλευε εκεί μια φίλη μου και κάναμε διακοπές. Είχε γραφτεί αυτό, αλλά δεν ισχύει» τόνισε στο People.
-Γράφτηκε ότι η σχέση με τον πατέρα σου δεν είναι καλή και σου τηλεφώνησε μόνο όταν σε είδε στο παιχνίδι. Έτσι είναι;
«Γράφτηκε ότι έχω να μιλήσω στον πατέρα μου πολλά χρόνια, κάτι που δεν ισχύει. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει, αλλά μιλάμε κανονικά. Απλά δεν ζει στην Ελλάδα, είναι στη Γερμανία και δεν τον βλέπω τόσο πολύ. Είπαν ότι μου τηλεφώνησε μόνο όταν με είδε στο παιχνίδι. Με ενόχλησε αυτό. Αν συνέβαινε, που δεν έγινε ποτέ, δεν θα έβγαινα να το πω σε μια συνέντευξη. Είναι από τα δημοσιεύματα που με πείραξαν πολύ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω και κάτι. Είχα πει άλλο πράγμα στη συνέντευξη και άλλο γράφτηκε. Όταν το είδα, σοκαρίστηκα! Η σχέση μου και με τους δύο γονείς μου είναι άψογη.»
-Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;
«Ναι, είμαι με έναν άνθρωπο δύο χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένη! Ενώ είχα απογοητευτεί, γιατί έβλεπα ότι οι σχέσεις ήταν δύσκολες και οι άντρες δεν φλέρταραν, τελικά μου προέκυψε ένας υπέροχος έρωτας και είμαι πολύ καλά! Ο φίλος μου με φλέρταρε πολύ και όταν με πήρε τηλέφωνο πρώτη φορά, μου έκανε μια φάρσα, την είχα πιστέψει και είχα γελάσει πολύ. Ο άνθρωπός μου με στηρίζει, βιώνει μαζί μου τα άγχη μου και με συμβουλεύει. Είναι τα πάντα για μένα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved