Απίστευτες αντιδράσεις για τη Μις Ιαπωνία, που δε μοιάζει με... Γιαπωνέζα
Models

Απίστευτες αντιδράσεις για τη Μις Ιαπωνία, που δε μοιάζει με... Γιαπωνέζα

Σάλο προκάλεσε η εκλογή της Αριάνα Μιγιαμότο ως Μις Ιαπωνία καθώς για πολλούς η καλλονή, ως μιγάδα από πατέρα αφροαμερικανό, δεν είναι Ιαπωνέζα για να κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο.

«Η Μις Ιαπωνία δεν πρέπει να καθρεφτίζει την ομορφιά της πραγματικής νεαρής Γιαπωνέζας και όχι την ομορφιά μιας ξένης μιγάδος;» αναφέρει το Κινέζικο πρακτορείο Xinhua.

«Πώς μπορεί κάποια που δεν μοιάζει με Γιαπωνέζα να εκπροσωπεί τη χώρα σε διαγωνισμό για Μις Κόσμος;» γράφουν κάποιοι στα social media.

Βέβαια αν και το χρώμα και τα αμιγώς ιαπωνικά χαρακτηριστικά της τίθενται προς αμφισβήτηση, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ομορφιά της που σίγουρα μπορεί επάξια με όλες τις άλλες κοπέλες να διεκδικήσει τον τίτλο ομορφιάς της Μις Κόσμος.

Η Megumi Nishikura, αμερικανο-γιαπωνέζα σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Hafu», το οποίο ήταν αφιερωμένο στις μιγάδες Γιαπωνέζες είναι υπέρ της καλλονής και δήλωσε στο NBC News: «Είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός ώστε να διευρύνουμε τον ορισμό της γιαπωνέζικης ταυτότητας... Αυτή η διένεξη που ξεκίνησε με αφορμή την Αριάνα, είναι μια ευκαιρία για εμάς τους Ιάπωνες να εξετάσουμε ως πού έχουμε φτάσει στο μύθο της ομογενοποίησης και να εκτιμήσουμε το μονοπάτι που μας μένει να κάνουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved