Έβελυν Καζαντζόγλου: «∆εν έχω σχέση, αλλά είµαι πολύ καλά»
Models

Έβελυν Καζαντζόγλου: «∆εν έχω σχέση, αλλά είµαι πολύ καλά»

Την ίδια ώρα που όλοι θέλουν ερωτευμένη την Έβελιν Καζαντζόγλου, εκείνη δηλώνει µόνη στην προσωπική ζωή της και απόλυτα επικεντρωµένη στη δουλειά της.

«∆εν έχω σχέση, αλλά είµαι πολύ καλά», αποκαλύπτει στη Real και συνεχίζει: «Έχω πολύ ωραίους ανθρώπους δίπλα µου και κάνουµε ωραία πρότζεκτ. Αυτό τον καιρό έχω αφοσιωθεί περισσότερο στη δουλειά µου». Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο «έρωτας» στη ζωή της, η Εβελυν παραµένει ροµαντική: «∆εν έχω ενθουσιαστεί από κάποιο φλερτ. Θα το ήθελα, αλλά δεν µου έχει συµβεί. Νοµίζω ότι φταίνε τα social media για αυτό. Όλοι νοµίζουν ότι µπορούν να σε προσεγγίσουν µέσω Facebook. Εγώ, καλώς ή κακώς, δεν ανταποκρίνοµαι. Πιστεύω στην ανθρώπινη επαφή, στο κοίταγµα των ανθρώπων. Οι άντρες έχουν χαλαρώσει µε το φλερτ αυτού του είδους».
Αν και είναι µόνη, ξέρει καλά τι θέλει από τη ζωή της και κυρίως πώς θέλει να είναι το ταίρι της. «Θέλω ο σύντροφός µου, καθηµερινά, να βρίσκει νέους τρόπους να επικοινωνούµε. Καλώς ή κακώς, η καθηµερινότητα φθείρει. Θέλω να έχει χιούµορ και να µας αρέσουν τα ίδια πράγµατα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved