Έδιωξαν την Miss Hellas από τα Μις Κόσμος και ξεσπά: «Ντρεπόμουν που ήμουν από την Ελλάδα»
Models

Έδιωξαν την Miss Hellas από τα Μις Κόσμος και ξεσπά: «Ντρεπόμουν που ήμουν από την Ελλάδα»

Η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη ταξίδεψε στην Κίνα προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στα καλλιστεία Miss Universe.

Οι διοργανωτές όμως την έδιωξαν άρον- άρον από τον διαγωνισμό ομορφιάς και η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Το μοντέλο επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους, ενώ «έδωσε» τους ανθρώπους που την έστειλαν στην Κίνα χωρίς να την έχουν ενημερώσει για το τι πρέπει να έχει μαζί της. «ην πρώτη μέρα που πήγα εκεί όλα ήταν μια χαρά.

Την δεύτερη μέρα ξεκίνησαν οι ενασχολήσεις των κοριτσιών με τα project τους, τα βίντεο με τους χορούς, με τον χορό της πατρίδας, τα βίντεο με τα ταλέντα και κάποια άλλα. Πήγα λοιπόν εκεί και οι υπεύθυνοι για τα Miss World μου είπαν πως δεν μπορώ να συμμετέχω στις δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά μου είπαν πως δεν τους έχω φέρει όλα αυτά που μου έχουν ζητηθεί. Εγώ λοιπόν τους είπα πως δεν γνωρίζω τι μου λένε. Τότε και εκείνοι γύρισαν και μου είπαν “Η διοργάνωσή σου δεν σ’ έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει γράφει ρητά πως πρέπει να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε έτσι. Αυτά που ουσιαστικά χρειάζονταν εκεί ήταν ένα βίντεο με μία φιλανθρωπία που έχουμε κάνει, ως δώρο της χώρας μας» εξήγησε και συνέχισε: «Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα, την ελληνική διοργάνωση μαζί με τους υπεύθυνους για τα Miss World για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για τα sites.

Δεν τους έψαχνα για να μου δώσουν αναφορά σχετικά με το τι έγινε με τα project αλλά να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site γιατί μία μέρα πριν φύγω για την Κίνα, η θέση της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του Miss World ήταν άδεια. Πραγματικά πήγα εκεί και ντρεπόμουν που είμαι Ελληνίδα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved