Στέλλα Γιαμπουρά: «Αν δεν αγαπά τη μάνα του, πώς θα αγαπήσει εμένα;»
Models

Στέλλα Γιαμπουρά: «Αν δεν αγαπά τη μάνα του, πώς θα αγαπήσει εμένα;»

Το γεγονός ότι η Στέλλα Γιαμπουρά έμεινε μόνη από την ηλικία των 20 ετών την ανάγκασε να μάθει να στηρίζεται μόνο στις δικές της δυνάμεις, να πατάει γερά στα πόδια της ενώ η δουλειά της την έκανε να ωριμάσει ακόμα περισσότερο.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Στέλλα είναι προς το παρόν μόνη. «Δεν είναι κακό να απαιτείς να έχεις έναν σύντροφο που πληροί τις προϋποθέσεις σου. Αν βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος, ναι, θα προχωρούσα στη δημιουργία οικογένεια. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Ομολογώ ότι κάποτε ένας σύντροφος μου με είχε κάνει να εξετάσω σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνω παιδί μαζί του, αλλά δεν ήταν η σωστή συγκυρία».


Η Στέλλα Γιαμπουρά εξομολογείται ότι έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα. «Πλέον, όμως», συμπληρώνει, «έχω μάθει να ακούω και τη λογική μου. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, αλλά θέλω να αγαπήσω ξανά». Έχει και μια «αδυναμία»: «Μου αρέσουν οι άντρες που αγαπούν την οικογένεια τους. Μπορεί κάποιες γυναίκες ν α τις ενοχλεί που οι άντρες είναι μαμάκηδες, αλλά εμένα με τρελαίνει. Αν δεν αγαπά τη μάνα του, πώς θα αγαπήσει εμένα;», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved