Αφροδίτη Γεωργοβασίλη: Το πιο περιζήτητο μοντέλο σε Κίνα και Ινδία είναι Ελληνίδα
Models

Αφροδίτη Γεωργοβασίλη: Το πιο περιζήτητο μοντέλο σε Κίνα και Ινδία είναι Ελληνίδα

Αν υπάρχει μια Ελληνίδα που είναι αναγνωρίσιμη στις ανερχόμενες αγορές της Ασίας, αυτή δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη Γεωργοβασίλη.

Η 25χρονη καλλονή, που πριν από μερικά χρόνια εγκατέλειψε την καριέρα της αεροσυνοδού στις Ολυμπιακές Αερογραμμές για να ανέβει στην πασαρέλα, κέρδισε το στοίχημα που έβαλε. «Ακολούθησα το επάγγελμα των γονιών μου επιλέγοντας κι εγώ την Ολυμπιακή Αεροπορία. Τα ταξίδια είναι στο DNA μας, γι’ αυτό και επέλεξα τον συγκεκριμένο τομέα. Ακόμη κι όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, εκείνο που με έτρωγε ήταν η μόδα», εξηγεί στο Πρώτο Θέμα.


Η Αφροδίτη Γεωργοβασίλη συγκαταλέγεται στα κορίτσια που δεν χρειάστηκε να περάσουν από καλλιστεία για να κάνουν καριέρα. «Οταν βρέθηκα στην Ινδία και την Κίνα κατάλαβα πόσα πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις αν διαθέτεις πάθος και πληροίς τις προϋποθέσεις. Εμεινα στα μέρη αυτά για κάποιους μήνες, έκανα πασαρέλα για τους περισσότερους εγχώριους σχεδιαστές μόδας και συμμετείχα σε διαφημιστικά σποτ για προϊόντα και τραπεζικές υπηρεσίες», αναφέρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved