Ο παιδικός φίλος της Gisele αποκαλύπτει το παρελθόν της: «Ήταν καλυμμένη με αίμα παντού»
Models

Ο παιδικός φίλος της Gisele αποκαλύπτει το παρελθόν της: «Ήταν καλυμμένη με αίμα παντού»

Ο παιδικός φίλος της Gisele Bundchen αποκαλύπτει το… παρελθόν της και όλα όσα δεν ξέραμε για το μοντέλο από την Βραζιλία. 

Μιλώντας στην «Daily Mail» ο Cesar Oliveira θυμάται την ημέρα που η Gisele παραλίγο να πεθάνει!

Ήταν μόλις 12 ετών και παρέα με άλλους φίλους της, έτρωγαν πορτοκάλια, σε ένα αγρόκτημα κοντά στο πατρικό της σπίτι στην Οριζοντίνα της νότιας Βραζιλίας. «Όταν ήρθε η σειρά της Gisele να φάει, για κάποιο λόγο το αγόρι που κρατούσε το μαχαίρι αποφάσισε αντί να της το δώσει, να της το πετάξει. Το μαχαίρι τρύπησε τον καρπό της, και την έκοψε άσχημα. Η Gisele άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο».

«Ήταν άσχημα πληγωμένη και ούρλιαζε εξαιτίας του αίματος που έτρεχε πολύ. Ήταν καλυμμένη με αίμα παντού. Αυτό της άφησε μια ουλή και στη συνέχεια πάνω στην ουλή έκανε ένα tattoo σε σχήμα αστεριού ώστε να την καλύψει».

«Σε μια φάση της ζωής της, σκεφτόταν πραγματικά αν θα έπρεπε να γίνει μοντέλο ή επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ. Υπήρχαν πολλά κορίτσια από την Οριζοντίνα που είχαν τα προσόντα για να γίνουν μοντέλα, και η Gisele δεν ήταν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνε!»

«Την είδα να στέκεται έξω από το σπίτι της και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ήταν στο τέλος της εφηβείας της και ήδη διάσημη! Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπρεπε να την χαιρετήσω ή όχι! Όταν όμως με είδε εκείνη, με φώναξε, με φίλησε και με χαιρέτησε. Ήμασταν όπως τον παλιό καιρό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved