Βίκυ Καγιά: «Το μόντελινγκ ήταν τα... ΟΥΚ»
Models

Βίκυ Καγιά: «Το μόντελινγκ ήταν τα... ΟΥΚ»

Το μόντελινγκ που το υπηρέτησε για χρόνια η Βίκυ Καγιά δεν ήταν απλά… πρωταθλητισμός.

«Το μόντελινγκ ήταν τα... ΟΥΚ. Ήταν πρωταθλητισμός, γιατί όταν ξεκίνησα οι απαιτήσεις στον χώρο της μόδας ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Έφυγα 18 ετών για το Παρίσι. Απέκτησα θετικές και αρνητικές εμπειρίες, γιατί ξαφνικά μπήκα στο τέλος της γραμμής και δεν ήξερε κανένας ποια είμαι, δεν τους ένοιαζε. Έπρεπε να αποδείξω ποια είμαι και σε κάθε αγορά που άλλαζα. Στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη ξεκίναγα από την αρχή. Ήταν μια διαδικασία με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά με έκανε αυτή που είμαι σήμερα και δεν φοβάμαι. Εχω δουλέψει σκληρά, έχω τολμήσει και δεν φοβάμαι να δοκιμάσω, να πέσω και να ξανασηκωθώ, γιατί το έχω κάνει πολλές φορές. Το έχω κάνει τόσες φορές που μου φαίνεται φυσιολογικό» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ξεκίνησες την επιχείρησή σου το 2011 μέσα στην κρίση. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

«Πιο μέσα δεν γίνεται! Δεν είχα εμπειρία από επιχειρήσεις και βεβαίως έκανα πολλά λάθη τα οποία τα πλήρωσα. Με βοήθησε η εμπειρία που είχα αποκτήσει από το μόντελιγκ. Δεν φοβόμουν να δεχτώ τα λάθη μου, να ζητήσω βοήθεια. Πίστεψα από την αρχή σε αυτό που έκανα. Σκέφτηκα ότι στην Ελλάδα αυτό που χρειάζεται πραγματικά εν καιρώ κρίσης είναι ο καθένας να μπορέσει να δώσει ένα κομμάτι της ειδίκευσής του στους νέους ανθρώπους. Γιατί, αν τα νέα παιδιά είναι πιο καλά ενημερωμένα και εκπαιδευμένα, τότε αυτή η αγορά θα ορθοποδήσει ξανά. Σκέφτηκα, λοιπόν, να δημιουργήσω τη σχολή μόδας και να ξεκινήσω από τη βάση. Από τα νέα παιδιά. Το όνειρό μου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Η σχολή από την πρώτη χρονιά της λειτουργίας της έβγαλε αστέρια τα οποία δουλεύουν στον χώρο της μόδας. Είναι ανταμοιβή»

-Η μόδα στην Ελλάδα σε ποιο σημείο βρίσκεται;

«Σε ένα πολύ δύσκολο σημείο, αλλά δεν είναι πεθαμένη. Γίνονται πολύ ωραία πράγματα, μεγάλες προσπάθειες από σχεδιαστές που πουλάνε σε όλο τον κόσμο, από ενδυματολόγους, από blogs.»

-Σου λείπει το μόντελινγκ;

«Ακόμα κάνω επιδείξεις, εξώφυλλα. Νομίζω ότι θα κάνω για αρκετό καιρό ακόμα, γιατί τώρα έχουν έρθει στη μόδα τα μοντέλα που είναι 60 ετών, οπότε... (γέλια). Κάνω επιλεκτικές δουλειές οι οποίες ταιριάζουν και στην ηλικία μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved