Κατερίνα Σικινιώτη: «Νιώθω πολύ ευλογημένη»
Models

Κατερίνα Σικινιώτη: «Νιώθω πολύ ευλογημένη»

Έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη και ιδιαίτερα τη Μύκονο, από όπου και κατάγεται, η Ελληνίδα Κατερίνα Σικινιώτη, όταν το 2013 κέρδισε τον τίτλο «Μις Πορτογαλία».

Σήμερα η όμορφη Κατερίνα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο σόου της χώρας, το «Fama Show». Το περιεχόμενο του αφορά συνεντεύξεις και παρουσιάσεις ανθρώπων από όλους τους χώρους, όπως τον αθλητισμό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και ό,τι έχει σχέση με τα social media.

Είναι η μικρότερη παρουσιάστρια σε ένα τόσο δυνατό πρόγραμμα, με πολύ υψηλή τηλεθέαση. «Νιώθω ευλογημένη και πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύτηκαν. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και, φυσικά, δεν θα αφήσω τη μεγάλη μου αγάπη, τη Νομική, που αποτελεί την πρώτη μου προτεραιότητα, θα τα κάνω παράλληλα», δηλώνει στο «Secret» η ίδια.

Το σόου της δίνει τη δυνατότητα να κάνει συνεντεύξεις με μεγάλες προσωπικότητες από όλους τους χώρους.

«Το απολαμβάνω αρκετά. Είναι μια νέα περιπέτεια για μένα. Όλα είναι καινούργια, αλλά οι κριτικές που παίρνω είναι πολύ καλές. Επίσης αυτή την περίοδο διαβάζω πολύ, καθώς βρίσκομαι στο τελευταίο έτος της Νομικής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved