Πού χάθηκε το κορίτσι του «Next Top Model», Ιωάννα Ντεντή;
Models

Πού χάθηκε το κορίτσι του «Next Top Model», Ιωάννα Ντεντή;

Δούλευε part time σε σουβλατζίδικο της Αθήνας για να βγάζει το χαρτζιλίκι της ενώ σπούδαζε Νοσηλευτική Φαρμακολογία.

Χρειάστηκε ένας φωτογράφος για να την... ξεκουνήσει κι ένα fashion reality show, για να βρεθεί στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, να κάνει ονειρεμένες συνεργασίας στον χώρο της μόδας και να «χτίσει» μια όμορφη προσωπική ζωή στο πλευρό ενός γοητευτικού Γάλλου.

Η Ιωάννα Ντεντή είναι από τα ελάχιστα κορίτσια του ελληνικού «Next top model» που μπορούν να υπερηφανεύονται για τα επαγγελματικά βήματά τους ως μοντέλα. Σήμερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, έχει τη βάση της στο Λονδίνο και τη βαλίτσα της πάντα έτοιμη, ώστε να αποδέχεται την οποιαδήποτε ελκυστική πρόταση της γίνει. Δίπλα της είναι πάντα ο Ζαν Φιλίπ Ντουμένγκ, της κρατάει το χέρι και της δίνει δύναμη.

Aνάμεσα στα ταξίδια της, η Ιωάννα γνωρίζει τον Ζαν Φιλίπ. Είναι διευθυντής στην εταιρία Withings, στον τομέα Υγείας, και εκείνη μαγεύεται αμέσως από την προσωπικότητά του και την εμφάνισή του. Ομως, κι ο κομψός Γάλλος δεν μένει ασυγκίνητος από τα κάλλη της και τον ανοιχτό, όλο φως χαρακτήρα της.

Μένουν μαζί στο Λονδίνο, το μοντέλο αποφασίζει να ανοίξει τους ορίζοντές του κι έτσι συνεχίζει τις σπουδές στη διατροφολογία και την ομοιοπαθητική. Αρχίζει να τρέφεται υγιεινά και μέσα από τα social media δίνει συνταγές smoothies για ευεξία, αποτοξίνωση και αντιγήρανση.

Τα καλοκαίρια ταξιδεύει παρέα με τον αγαπημένο της, τον οποίο αποκαλεί «σύζυγό» της, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει διαδικτυακά αν οι δυο τους έχουν όντως παντρευτεί. Το δάχτυλό της στολίζει, πάντως, ένα λαμπερό μονόπετρο. Επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά και το Instagram της γεμίζει ήλιο και Αιγαίο.

Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, το ζευγάρι βρέθηκε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Αννας Βίσση, καθώς είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια της Ιωάννας. Τον ελεύθερο χρόνο της, η Ελληνίδα καλλονή κάνει ατέλειωτες βόλτες στο Λονδίνο με τις φίλες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved