Τι κάνει σήμερα το «Next top model» Σεράινα Καζαμία;
Models

Τι κάνει σήμερα το «Next top model» Σεράινα Καζαμία;

Πριν από οκτώ χρόνια κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στις νικήτρια του «Next top model». 

Το μοντέλο με τις τέλειες αναλογίες θα μπορούσε να κάνει άνετα καριέρα στο εξωτερικό, αφού δεν έχει να ζηλέψει κάτι.

Σήμερα η Σεράινα Καζαμία εξακολουθεί να ασχολείται με το μόντελινγκ επιλεκτικά, ωστόσο η ζωή της είναι γεμάτη... yoga κι αναβάσεις βουνών, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Γεννήθηκε πριν από 28 χρόνια στην Ελλάδα από μπαμπά Κρητικό και μαμά Ελβετίδα. Όταν έκλεισε τα έξι, οι γονείς της αποφάσισαν να εγκατασταθούν στον τόπο καταγωγής της μητέρας της, εκεί όπου το νεαρό κορίτσι τελείωσε το σχολείο. Μόλις αποφοίτησε από το λύκειο επέλεξε να επιστρέψει στην Αθήνα και να κυνηγήσει την τύχη της.

Ασχολήθηκε με εκείνο που της άρεσε πολύ, τη γυμναστική, ενώ τον Οκτώβριο του 2009 της ανακοινώθηκε ότι επιλέχτηκε για τον πρώτο κύκλο του «Next top model». «∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου. Ηταν μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτομα και ταξίδεψα πολύ. Ηταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μου, έντονο και ωραίο» είχε δηλώσει η Σεράινα μετά το τέλος του show. Χαμηλών τόνων κι εργατική, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση των κριτών, αν και είχε σκληρό ανταγωνισμό. Παρ' όλα αυτά η καλλονή με τις κρητικές και ελβετικές ρίζες κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με την espresso, η Σεράινα αποφάσισε να ζήσει στην Ελβετία, σε ένα περιβάλλον που δεν της ήταν άγνωστο. «Αποφάσισα να ζήσω και πάλι εκεί. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθημερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει η χώρα, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Έχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της. Εκεί ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ, επιλέγοντας τις δουλειές της προσεκτικά, ενώ επέστρεψε στον πρώτο της έρωτα, τη γυμναστική. Αφού εργάστηκε ως personal trainer για κάποιο διάστημα, συνεργάστηκε με μεγάλο γυμναστήριο, όπου «ενεπλάκη» και στο διοικητικό κομμάτι του. «Όταν άρχισα να δουλεύω στο γυµναστήριο, σταµάτησα γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ. ∆ουλεύω πέντε µε έξι ηµέρες την εβδοµάδα κι επειδή έχω και πολλά χόµπι αυτή τη στιγµή δεν χωράει και η μόδα στη ζωή µου. Ισως κάποια στιγµή στο µέλλον να επιστρέψω» είχε αποκαλύψει.

Ποια είναι όμως τα χόμπι που έχουν «καταλάβει» τον χρόνο της;

Αρχικά η yoga! Αν δει κάποιος τις φωτογραφίες της στο Instagram, θα ανακαλύψει ότι η Σεράινα έχει γίνει κανονική yogini , κάτι που προβάλλει όσο μπορεί, όχι όμως για... διαφημιστικούς λόγους. Η συγκεκριμένη ασχολία έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής της αλλά και τον τρόπο που βλέπει πλέον τον κόσμο. Και κάπου εκεί ήρθε και «κούμπωσε» και η ορειβασία. Με το που μπήκε ο έρωτας στη ζωή της, η όμορφη γυναίκα πήρε και τα... βουνά κάνοντας slackline, ένα extreme sport που περιλαμβάνει ασκήσεις ισορροπίας και τούµπες στον αέρα πάνω σε τεντωµένους ιµάντες. «Η αίσθηση να σκαρφαλώνεις πάνω σε ένα βουνό αλλά και να αιωρείσαι σε έναν τεντωµένο ιµάντα είναι απίστευτη» είχε δηλώσει η ίδια, η οποία δίπλα της έχει πάντα τον αγαπημένο της. Πρόκειται για τον Γιόνας Καπέλι, ο οποίος έβαλε τα... ακραία αθλήματα αλλά και τον απόλυτο έρωτα στο «πρόγραμμά» της! Οι δυο τους ανεβαίνουν τις πλαγιές και γλιστρούν είτε με τα σκι τους είτε με σκοινιά κάνοντας ακροβατικά.

Παρά την ήρεμη καθημερινότητα, με τα extreme ξεσπάσματα, η Σεράινα νοσταλγεί κάπου κάπου την Ελλάδα, τη δεύτερη πατρίδα της. «Εννοείται πως µου λείπει. Tο φαγητό, τα νησιά, η θάλασσα, οι φίλοι. Ερχοµαι µία µε δύο φορές τον χρόνο. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στην Κάλυµνο, το λάτρεψα αυτό το νησί, και στην Κρήτη, από όπου κατάγεται ο πατέρας µου» έχει πει. Οσο για τη δημιουργία οικογένειας; Εδώ και χρόνια είναι απολύτως θετική απέναντι στην ιδέα να αποκτήσει παιδιά με τον αγαπημένο της. «Ο γάμος και τα παιδιά είναι στα σχέδιά µου. Θέλω να κάνω µερικά µεγάλα ταξίδια πρώτα» είχε δηλώσει παλιότερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved