Χάθηκαν φορέματα της Σταρ Ελλάς Μαρίας Ψήλου – Ακύρωσε εμφανίσεις και φωτογραφίσεις στην Κίνα
Models

Χάθηκαν φορέματα της Σταρ Ελλάς Μαρίας Ψήλου – Ακύρωσε εμφανίσεις και φωτογραφίσεις στην Κίνα

Η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς Μαρία Ψήλου, η οποία ρίχτηκε στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου της Μις Κόσμος στην Κίνα, έμεινε «γυμνή» χωρίς βραδινές τουαλέτες και ξέσπασε σε κλάματα!

Σύμφωνα με την espresso, o Οίκος Τρανούλη, που ντύνει το μοντέλο, του έστειλε έξτρα φορέματα για έξτρα εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αλλά αυτά χάθηκαν κάπου στον δρόμο.

Τελικά, ύστερα από αμέτρητα τηλεφωνήματα και e-mails, η ιδιωτική εταιρία αποστολών και ο οίκος μόδας εντόπισαν το πακέτο με τις πανάκριβες τουαλέτες, στο τελωνείο της Ελλάδας.

Η Ελληνίδα καλλονή όμως αναγκάστηκε να αναβάλει φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά και συμβόλαια που έκλεισε εκεί γιατί δεν είχε τι να φορέσει, καθώς τα βραδινά ρούχα με τα οποία ταξίδεψε στις αποσκευές της είναι μόνο για τις επίσημες εμφανίσεις της στον διαγωνισμό.

Παρότι τα τελευταία προγνωστικά, ήθελαν την Ελληνίδα εστεμμένη να έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί ψηλά στη λίστα, δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα. Η επιτροπή του διαγωνισμού έβγαλε πρώτη την Ινδή καλλονή που πήρε συγκινημένη το στέμμα της. Στις άλλες δύο θέσεις ξεχώρισαν η Αγγλίδα και η Ιταλίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved