Μαρία Καλάβρια: «Το να είσαι ειλικρινής μπορεί να παρερμηνευθεί»
Models

Μαρία Καλάβρια: «Το να είσαι ειλικρινής μπορεί να παρερμηνευθεί»

Η Μαρία Καλάβρια έχει κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Επίσης έχει δηλώσει ότι το πρώτο της μπότοξ το έκανε στα 26. Θεωρεί ταμπού οι γυναίκες να παραδέχονται ότι κάνουν επεμβάσεις;

«Παλιά ήταν περισσότερο ταμπού, τώρα πια δεν νομίζω. Απλώς, καμιά φορά το να είσαι ειλικρινής και το να λες κάποια πράγματα, όπως είπα εγώ ότι έχω κάνει μπότοξ στα 26 μου, μπορεί να παρερμηνευθεί» τόνισε στο TV Έθνος.

-Οπως;

«Εχω ακούσει πάρα πολλές φορές ότι έχω κάνει πλαστικές. Εχουν πει πολλές φορές ότι έχω πειράξει τα χείλη μου και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα στα χείλη μου. Ισως αυτός ο παρορμητισμός μου, δηλαδή να παραδεχθώ ότι έκανα μπότοξ, να σημαίνει για κάποιους ότι έχω κάνει και άλλα πράγματα. Εχω κάνει, όμως, μόνο αυτά που πιστεύω ότι χρειάζομαι.»

-Πιστεύεις ότι έχουμε μια τάση να «σπάμε» το όμορφο;

«Ναι, αυτό είναι το μεγάλο χαρακτηριστικό του Έλληνα. Στο εξωτερικό είναι όλοι φτιαγμένοι, όχι με ένα μπότοξ ή ένα υαλουρονικό που μπορεί να κάνουμε εμείς εδώ, και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ κουτσομπολιό.»

-Γενικότερα, ποια είναι η σχέση σου με τον χρόνο;

«Δεν τον φοβάμαι, θεωρώ ότι κρατιέμαι σε πάρα πολύ καλή φόρμα. Ποτέ μου δεν ζήλεψα κάποια κορίτσια των 25 ετών, και αυτό γιατί νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved