Έβανς Νικόπουλος: Από τα θρανία στην πασαρέλα
Models

Έβανς Νικόπουλος: Από τα θρανία στην πασαρέλα

Ο Έβανς Νικόπουλος γεννήθηκε στην Έδεσσα στην οποία και ζει μέχρι σήμερα, καθώς είναι ακόμη μαθητής της Β' Λυκείου.

«Το να ζεις στην επαρχία δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα όταν θες να κάνεις καριέρα στο μόντελινγκ», λέει και προσθέτει: «Για τη συμμετοχή μου τόσο σε κάστινγκ όσο και σε δουλειές χρειάζεται να επιστρατεύω τους γονείς μου, ενώ έχω και το σχολείο που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμά μου ανυπομονώ να αποφοιτήσω και να μεταναστεύσω στην Αθήνα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ευάγγελο ή Έβανς Νικόπουλος, όπως έχει καθιερωθεί στο εξωτερικό χάρη στο επιβλητικό γαλάζιο βλέμμα και τις γωνίες στο πρόσωπο έχει χαρίσει την εικόνα του σε καμπάνιες και editorials μόδα, ενώ μετράει συνεργασίες με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου, τους ανδρικούς οίκους Gabbiano και Ioannis Roumeliotis, τον οίκο παπουτσιών Palex και την αλυσίδα-κολοσσό Η&Μ.

«Παλαιότερα έπαιζα ποδόσφαιρο στον Εδεσσαϊκό και ήμουν πρωταθλητής στο καράτε. Ο πατέρας μου είναι γυμναστής και είναι λογικό που μεγάλωσα μέσα στα σπορ, Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, όμως, η μόδα πάντα με έλκυε κι ας μην είχα κάποιον στο άμεσο περιβάλλον μου που να ασχολείται με τον συγκεκριμένο χώρο. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου ήταν όταν πριν από χρόνια κάποιος φωτογράφος με πρόσεξε στο γυμναστήριο και μου έκανε πρόταση συνεργασίας. Λες και ήταν κάτι που περίμενα από καιρό», περιγράφει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved