Νέος έρωτας στην πόλη! Δείτε ποια καλλονή των 90s είναι ξανά σε σχέση!
Models

Νέος έρωτας στην πόλη! Δείτε ποια καλλονή των 90s είναι ξανά σε σχέση!

Είναι ένα από τα μοντέλα που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μόντελινγκ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, έχοντας περπατήσει στην ίδια πασαρέλα με τη Ναόμι Κάμπελ και την Εύα Χερτζίκοβα.

Αγαπημένη καλλονή για τους περισσότερους σχεδιαστές, η Άντζελα Ευριπίδη κατέχει τη δική της θέση στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων μοντέλων της χώρας μας. Αυτό το διάστημα ζει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της αφού είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο γοητευτικός Γιάννης Λυσανδρόπουλος είναι ο άνδρας που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της μελαχρινής καλλονής και να κατακτήσει την καρδιά της. Σύμφωνα με πηγές από το φιλικό περιβάλλον της Αντζελας, η σχέση τους μετρά λίγους μήνες αλλά, όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ δυνατή.

Το ζευγάρι, αφού πραγματοποίησε μια από τις πρώτες του καλοκαιρινές αποδράσεις στη μαγευτική Λευκάδα, έκανε προ ημερών και μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, όπου μαζί με καλούς του φίλους παρακολούθησαν την απολαυστική κωμωδία των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου, με τίτλο «Μόλις χώρισα», με πρωταγωνιστές την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Τζόυς Ευείδη και τον Κώστα Κάππα. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς εκείνος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, ενώ εκείνη δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να χαμογελά ευτυχισμένη. Μετά το τέλος της παράστασης το ζευγάρι συνεχάρη τους ηθοποιούς και στη συνέχεια αποχώρησε για να συνεχίσει τη βραδιά του με ένα ρομαντικό δείπνο αποκλειστικά για δύο», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Αντζελα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Εκείνος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, εκείνη πολυσχιδής προσωπικότητα και πάντα δημιουργική, αφού εκτός από τα ατελείωτα χιλιόμετρα που έχει διανύσει πάνω στις πασαρέλες, εντός και εκτός Ελλάδας, έχει λανσάρει και τη δική της σειρά κοσμημάτων ενώ συγχρόνως έχει ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις αλλά και με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Η Αντζ. Ευρυπίδη, η οποία είχε ανακηρυχθεί «Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς» το 1998, ακολουθεί μια πάγια τακτική για την προσωπική της ζωή, από τα πρώτα κιόλας βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ. Εξακολουθεί να κρατά τις σχέσεις της μακριά από τη δημοσιότητα, τονίζοντας συχνά σε συνεντεύξεις της πως «το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δείχνεις τη δουλειά σου και όχι το κρεβάτι σου». Αυτό ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της είναι διατεθειμένοι να παίξουν κρυφτό με τις κάμερες και τους φωτογράφους. Απλώς, δεν της αρέσει να «διαφημίζει» τη σχέση της και αυτή την τακτική δείχνει να ακολουθεί και τώρα, όσο ενθουσιασμένη και αν είναι με τον άντρα που έχει γνωρίσει και μοιάζει να της έχει αλλάξει τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved