Αποκάλυψη για τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλονιά- Τι λέει ο δικηγόρος
Models

Αποκάλυψη για τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλονιά- Τι λέει ο δικηγόρος

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται ο θάνατος του 20χρονου μοντέλου, Sinead McNamara από την Αυστραλία που βρέθηκε νεκρό σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Τριανταφυλλόπουλος, επισημαίνει ότι η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, ενώ λίγο πριν πεθάνει επικοινώνησε με τη μητέρα και τον αδερφό της κλαίγοντας.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Sinead McNamara, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένεται από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος.

Οι γονείς επίσης δηλώνουν ότι η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο (2) μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία. Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο.

Επιπροσθέτως, η οικογένεια αναζητεί τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε από την ώρα του δυστυχούς συμβάντος μέχρι τη μεταφορά της Sinead σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ ήδη ευρίσκετο επί πολλές ώρες αναίσθητη, σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της. Δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ελληνικές αρχές, ελπίζουν ότι θα διερευνηθούν διεξοδικά τα ανωτέρω κρίσιμα ζητήματα και θα λάβουν ως γονείς τις δέουσες απαντήσεις για τον αιφνίδιο και όλως αναπάντεχο θάνατο της θυγατρός τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved